Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wiecie co stwierdzam,zeZuzia jest naprawde grzecznym dzieckiem jak do tej pory, nie terroryzuje mnie zbytnio, jak sie na mnie drze to zaraz cos ja zainteresuje i zapomina,ze sie darla 🙂
zaraz kapiel i oby pospala do 1wszej 🙂

• Mamusie
Maja Julia do 5 miesiaca tez byla grzeczna 😁 😁 Po chrzcinach jej sie odmienilo.Chyba zamiast wypedzic,to jej przypedzili diabla 😁 Dzis na noc w ruch pojdzie viburcol,moze to pomoze.Chociaz raz na jakis czas chcialabym sie wyspac,bo nie daje juz rady.Mam tak parszywy humor,ze juz kilku osobom sie udzielil,wiec jednak nie bede wam tu smecic 😉

• Mamusie
catrina to sa czopki dla dzieci na zabkowanie, bole, na uspokojenie ...
moje dziecko mimo iz skonczylo 5msc i nie jest jeszcze ochrzczona to tez nie moge narzekac 🙂
a najlepsze jest to ze jak dzwonimy na skeypie i ona slyszly ten dzwiek laczenia to odwraca sie buzia do laptopa i sie gapi w ekran 🤪
moja juz spi wykapana, balam sie bo zasnela mi przed kapiela ale obudzila sie na myju i padla 😁
kiedy moja zacznie gadac mama i tata? 🤔

• Mamusie
Gosia moja tez na skype reaguje.Gdzie by nie byla,to od razu leci,zeby w monitor zajrzec 😉Mi dzis na tel udalo sie nagrac mama 🙂Szkoda tylko,ze ona mowi mama tylko jak jeczy,albo chce cos wymusic 😉 😉Catrina Goska juz ci odpowiedziala 🙂A snu naprawde bardzo potrzebuje.Generalnie problemy ze spaniem zaczely sie 3 tyg przed wyjsciem 1 zeba,a to mialo miejsce 03.10...czyli generalnie juz 7 tygodni bez snu minelo 😁 Czlowiek to jednak jest wytrzymala bestia 😁 Chociaz dzis pierwszy raz stwierdzilam,ze wolalabym byc w Polsce,bo tak moglabym mala do babci podrzucic i chwile odetchnac.i w ten sposob wszystkie bylybysmy szczesliwe

• Mamusie
gosiaa21 napisał(a):
ejjjjjjj wpadlam na genialny pomysl 🤪
Loli (agnieszka) miala zakaz wchodzenia na brzuszek, a moze admin by sie zgodzil i pozwoliby jej byc aktywna i grzeczna na mamusiach? 🤪

Pisalam z nia na fb.Tam grubsza jazda byla i ani admin jej nie wpusci,ani ona wejsc nie chce 😉

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
ejjjjjjj wpadlam na genialny pomysl 🤪
Loli (agnieszka) miala zakaz wchodzenia na brzuszek, a moze admin by sie zgodzil i pozwoliby jej byc aktywna i grzeczna na mamusiach? 🤪

Pisalam z nia na fb.Tam grubsza jazda byla i ani admin jej nie wpusci,ani ona wejsc nie chce 😉

lipa 😞

• Mamusie
Catrina ja zaczelam dawac malej sloiczki jak miala 4,5 miesiaca.pamietam,bo wtedy w polsce bylismy.Zaczelismy od cielecinki 😁 Ale jej smakowalo.I na poczatku dawalam jej sloiczki z miescem raz na tydz,potem 2 razy w tyg,a teraz miasko szamie prawie codziennie.Przed chwila szorowala po podlodze z plasterkiem szynki z piersi z kurczaka 😁 A jak siadamy do stolu,to staje przy jego nodze i nawija am am am...Moj kto robil tak samo,tylko am nie potrafil haha.Dobra idziemy ja kapac i jak padnie to tez klade sie spac,bo nigdy nie wiadomo o ktorej pobudka 🤪 🤪