Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no a Alan jadł dzisiaj schabik z jarzynkami..wcinał aż mu się uszy trzęsły. No mój też strasznie reaguje na dzwięk skypa 🙂 a jeszcze bardziej na głos cioci Moniki 😜 bo na innych aż tak strasznie nie 🙂 co sie dziwic jak praktycznie codziennie widzi i slyszy ciocie Monike 😜 🤪 🤪

no nie Tuska? a ona tyle gada i taka glosna jest hehehehhe 🙂
Monia no problemo oby tylko jeszcze jutro byly szaliczki 🙂 ( byly tylko 2)
Sluchajcie poszlam do kuchni po kapieli malej ona sie bawila, robilam jej kleik wracam ,a ona kima 😮 😁 i zanioslam ja na gore troche sie posmiala do kwiatkow, pokopala i zasnela...mam wrazenie ,ze szykuje sie u niej jakas rewolucja bo mnie zaskakuje bardzo...
a u mnie w Pl sklepie nie ma sloiczkow........ale chyba sa w innym wlasnie mi sie przypomnialo heheh polski sklep u ciapakow 😁

• Mamusie
Maja trzymam ksciuki,zeby byly 🙂Tatus juz corusie uspil i odlozyl do lozeczka,wiec ja lece sie myc.Kurde,ta mala cwaniara szybciej jemu zasypia niz mi 😁 Powiedzialam to wlasnie piotrkowi,a on do mnie:Bo ty dzialasz na nia pobudzajaco jak red bull 😁 😁 Tuska Jula na ciebie tez sie cieszy.Maja a ja to zawsze mam wiele do powiedzenia i geba mi sie nigdy nie zamyka..chyba tylko jak spie i nie chrapie 😁

Dziendobry, znow kolejny weekend....gdzie sie podzial caly tydzien?
Mala o godzinie 00 wstala na butle, spala do 5.30 nastepna porcja i spala do 7.20 🙂 jak sie jasno robi to nie ma szans ze ona sama zasnie heh

mam taka kule na swieta w srodku jest aniolek trzymajacy golabka i jak sie nia potrzesie to dookola sa platki sniegu.......i tak sie Zuzia zapatruje,ze juz z 15 miinut jej tym macham 🤪