Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Tak Maju,sa 🙂Ja mam stamtad 😁 Sa w takiej plastikowej tubie-takie same jak w bootsie,tylko polowe tansze.Tu masz linka,czego masz szukac:
http://www.wilkinsonplus.com/bathing-accessories/bathtime-buddies-5-little-ducks/invt/0288854/?htxt=IEENajTsyCOgpXl4ojQH8I%2F7eqB2BItIjaTqm1ASxxybpUmTc4RM%2BQQr%2Ba18POmgaxItVe%2FPQ%2BQ0%0AEt%2B3XVBZ9w%3D%3D

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Nie Goska,az tak zdolna nie jest 😁 😁 Lyzeczka jej to dawalam 😁 😁 😁 A ja wychodze z zalozenia,ze jak jej smakuje,to co mam zalowac.W koncu do roku dziecko ma jesc to co my.A w niedziele chce jej zrobic lososia z ziemniaczkiem i buraczkami.Nam tez,ale nasz bedzie pieczony w sosie smietankowo-koperkowym,a jej z ziolami na parze 😁

• Mamusie
Monika odpowiadam na ponowione pytanie, robimy cieple oklady. wczoraj dzien byl ok ale za to w nocy co chwile sie budzila, dzis wstala o 9 i nie moze zasnas. na 14 mamy midwife appointment, mam nadzieje ze Iza przybrala na wadze bo inaczej bedzie mi kazac modyfikowanym ja dokarmiac a ja sie bronie jak moge, bo ona ladnie z piersi je.

• Mamusie
Mia powodzenia u poloznej.Kurcze,nie wiem,jak wam pomoc.Wiem,ze moj maz jak byl maly to mial straszne kolki.W szpitalu nawet go ochrzcili,bo az sie siny z bolu robil,a potem okazalo sie,ze nie pasuje mu mleko jego mamy i jak przeszli na modyfikowane(sprowadzane z Niemiec)tak kolki minely.Podziwiam cie za ta wole walki o cycusia i jestem pewna,ze Izunia ladnie przybiera

• Mamusie
Monika my mamy zeszloroczne dekroacje ale tylko na choinke bo wtedy mielismy az pokoj a teraz wypada chatkee ozdobic, ale i tak nic nie kupilam 😜
aa kupilam se buty w tesco bo mi moje wszystkie przemiekly i mam mokre stopy 😠
aaa i w tesco sa przeceny ubranek ja Vanessce kupilam 2 golfy i komplecik bluzeczka legginsy wszystko za 6.50f a bez przeceny 13f bym zaplacila. Mam jeszcze chrapke na kurteczke zimowa w serduszka ale to musze z Marcinem isc 😜

• Mamusie
mia sprobuj odstawic wszelki nabial, mleko ser i tak dalej, jedna teoria twierdzi ze kolki sa spowodowane nietolerancja laktozy przez noworodki, czasem pomaga.

ale jezeli to sa gazy to ciazko bedzie, wiem cos o tym bo mialam tak samo, sa takie rurki ktorymi sie stymuluje odbyt dziecka i latwiej pierdzi (niektore szpitale to robia) ja tego nie uzywalam bo wydaje mi sie zbyt inwazyjne,

po 3 miesiacu mija wiem z doswiadczenia ale to pierwsze 3 miesiace to byl koszmar mego zycia wlasnie przez kolki ktore mialo moje dziecko

Iza 1313 tu napewno nie maja takich rurek... Angole uwazaja ,ze to normalne i samo przejdzie mozna tylko probowac minimalizowac, rozgazowac.
Goska to milej nocy,nie 😁 Dobre zakupy zrobilas 🙂 my nie kupilismy kaczuszek bo NIE BYLO !!!!! w bootsie sa ale drozsze troche jutro chyba je kupie i sa inne fajne, zabki i inne kolorowe 🙂