Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Nusia fajne to cus,nie wiedzialam nawet,ze istnieje 😁 i faktycznie kasa w kieszeni!!! a Zuzu dalej spi, aaaa wiecie co bo kupilam kaszke nestla bananowa dzis, wczesniej jadla malinowa,brzoskwiniowa ale ta jest wyraznie slodka!!!! i mala az mi reke trzymala i sciskala ,zebym nie odsunela butli!!!! pozarla 150 ml!!!!!! tyle jej na noc daje i spi pol nocy, moze do wieczora pospi hehehehe
a i kupilysmy Michalowi prezeny spontan bo w sumie mielismy nic nie kupowac ty;lko pozniej tv. Taki zestaw jacka daniellsa 2 male flaszki , szklanka ,metalowa miarka i to wszystko schowane w metalowym sejfie 🤪.....a poszlam po kufel do piwa 🙃

• Mamusie
sylvianka3 napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=Jdv7gIcgGsU&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fresults%3Fsearch_query%3Dsummer%2Bwine%26oq%3Dsummer%2Bwine%26aq%3Df%26aqi%3Dg10%26aql%3D%26gs_sm%3De%26gs_upl%3D4091l7348l0l8454l11l11l0l2l2l0l182l1152l2.7l9l0

Uwieeeeelbiam ten kawalek 🙂Az mnie ciary przechodza.Racuchy wyszly bajka i do tego kompocik z jabluszek 🙂I tez pamietam motyw z racuchami 😁 😁

• Mamusie
Marylciu, jeszcze tylko miesiac i roczek skonczysz, buziaczki od chrzestnej.
My dzis zarejestrowalismy Ize w urzedzie, jutro postaramy sie zdjecie zrobic i wyslac wniosek o paszport ASAP. zaczne tez sie starac o benefity, wzielismy 5 birth certyficates wiec wystarczy na wszystko.
wzielam tez Ize do mojej pracy, ale byl szal a ona caly dzien spala.
zaraz kapiel i znow do spania