Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Sylwia piekna choinka!!!!
Mia co to jest paszport ASAP? ja tylko na chwile w przerwie Michal poszedl pod prysznic,a ogladamy serial Gra o Tron , niezly....Goska plotkara bedzie dopiero 16 stycznia, wchodzilam na ich strone i dopiero bedzie premiera,a mnie ciekawosc zrzera 😁
Monia to jest milosc..... 🙂

• Mamusie
Dzień doberek 🙂
Uf Milan na szczęście wrócił do starego rytmu czyli pobudki robi po 5 tylko 🙂
My właśnie po śniadanku idziemy pooglądać bajki jak co dzień 😉 A później będzie drzemka 2 godzinna ,więc bedę miała trochę czasu ,żeby 'popichcić '
Monia pakujesz się już?:-)

• Mamusie
Bry 🙂Ja tez nie narzekam na dzisiejsza noc.Jak cudownie przespac ciagiem 3 godziny 😁 😁 😁 Jak to mowia,mala rzecz,a cieszy.Za pakowanie wlasnie sie zabieram.Ciekawe,czy mi Julia pozwoli i czy za bardzo nie bedzie chciala mi pomagac.Narazie gania bephanten po podlodze 😁 Kurde,jak ja nie lubie sie pakowac.Zawsze Piotrek to robi,no ale tym razem ni dy rydy.Dobra ide cos zrobic

Czesc 🙂 Monia dobrze masz z Piotrkiem! u nas to zawsze ja pakuje,a Michal tylko gada,ze musi jeszcze to i tamto...
Moj maly lelunek wlasnie zasypia w lozeczku ,a wstalysmy o 8smej 🙂 Czekam dzis na kuriera bo prawie tydzien temy zamowilam lale. Jutro max.
a nas dzis sprzatanie czeka ..nie chce mi sie nic ale jak juz rusze to zlapie powera tylko czekam az Michal z miasta wroci bo idzie pare spraw pozalatwiac.

• Mamusie
A no pakowanie tragedia i to zawsze się przepakowywuje z 5 razy!!!
Zamówiłam Milanowi chodzik i właśnie dzisiaj przyszedł...ale zamówiłam ten normalny taki najzwyklejszy ,bo i tak jest do 12.5 kg czyli na Milana zaraz bedzie za maly... a jaką ma radoche...ale pierwsze co to podleciał do choinki!!!!!!!