Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

Monia mam na uwadze fostersa jeszcze 😉 bo tam Pani pytala czy chce 🙂
A fotelika nie wygralam kurwa mac 😜 😉
Nusia a taki Nania ok? :
http://www.ebay.co.uk/itm/Nania-Car-seat-/300696259325?pt=UK_Baby_CarSeats_EH&hash=item4602e4cafd
mi sie bardzo podoba ale nie wiem czy on ma pozycje pollezaca,a nie ma nigdzie opisow dokladnych...szok wczoraj sie naszukalam
i jeszcze taki ladny ale tez nie wiem co to:
http://www.ebay.co.uk/itm/Baby-Weavers-Car-seat-/300696257917?pt=UK_Baby_CarSeats_EH&hash=item4602e4c57d

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Monia poki co mam podejscie takie,ze dobrze,ze mam wybor..gorzej jakbym nie miala wyjscia nie 🙂
a tamta praca byla bardzo przyjemna ale Ci ludzie....tera ztam prawie sami cyganie pracuja...i Polacy,Czesi,Slowacy itd. Do tego prawie same baby,a wiecie jak jest ....nudne zycie maja to sie interesuja baaaardzo. I juz nie wiesz co jest klamstwem ,a co prawda....ODMOZDZAJACY ludzie.
a fostera biore pod uwage ale obawiam sie jezyka.....bo tak. Radze sobie ale nie mowie jakos plynnie, nigdy nie mialam szansy z Angolami pracowac ,a to jest inaczej bo sie nasiaka. I tak bardziej sie wstydze niz boje,ze nie dam rady..
I wiesz Monia chodzi o mnie. Bo tak fajnie Michal ma 2 dni wolne w tyg wiec by z Zuzia byl,a ja po 8 h dziennie bym tam posiedziala i to tak dla siebie,zeby sie jakos otworzyc. To nie tak,ze obcej babie dziecko zostawie,zeby sie uwolnic i odpoczac. Ja od malej nie musze odpoczywac bo to nie jest praca, ona jest czescia mnie i juz. Duchowym obowiazkiem jest jesli wiesz co mam na mysli 🙂

• Mamusie
Maja ten fioletowy fotelik jest zajebisty!!Zakochalam sie w nim 🙂 🙂A co do fostersa,to ja bym zaryzykowala.W koncu nic do stracenia nie masz,a jestem pewna,ze z jezykiem sobie poradzisz.Tym bardziej,jak pojdziesz na gleboka wode,to sie go poduczysz.tylko wtedy wstyd bedzie pukale wynosic 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 I wyjscie od czasu do czasu wszystkim wam dobrze zrobi.I tu nie chodzi o to,ze sie ucieka,tylko jak sie troche nie widzi,to sie teskni.Ja pamietam ile razy cieszylam sie,ze odpoczne od Julki,a w polowie dnia juz chcialam do niej wrocic.A wieczorem wracalam tak steskniona,ze nastepnego dnia jak wstawala to jej z rak nie chcialam puscic 😁 😁 😁 Jula ostatnio zrobila sie taki kochany tulasek i buzi daje.Dzis rano wstalysmy,ona mnie pocalowala,przytulila sie i zaczela mi opowiadac,co jej sie snilo,a ja sie poplakalam.Boze,jakie to jest cudowne jak taka mala istotka sie tuli 😁 😁 Kurde,nie umie opisac slowami,jak ja tego szatanka kocham 🤪 🤪 🤪

Maja a ja wlasnie musze troche odpoczac od MArylki. nie od jej osoby tylko psychicznie od obowiazkow. zeby chodz przez jeden dzien nie myslec o tym ze teraz trzeba sniadanie jej dac, a co zrobic na obiad zeby chciala zjesc i kolacje itp. ona nawet jak JAcek jest to co chwile sprawdza czy nie wyszlam bez niej z domu 😜 po prostu zmeczona juz jestem i potrzebuje odswiezenia 😉

• Mamusie
jestem, 🙂
malemu dali na imie Thomas, wazyl 3.830

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/708/48568636612288594721537.jpg/][IMG]http://img708.imageshack.us/img708/8384/48568636612288594721537.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Paulina z malym zostali w szpitalu, maja wyjsc jutro rano, bede ich odbierac 🙂

a wracajac d oWaszgo watku o pracy,
ja tak jak Maja , nie czuje potrzeby odpoczyku od dziecka, psyche mi nie siada na nia 😉 a do pracy poszlam tylko dlatego, zeby nie miec zbyt duzego "gapa". to potem w cv niezbyt wyglada...
ale moja praca jest wlasciwie nieodczuwalna dla malej w ciagu 3,5 tygodnia 3 razy byla u niani 😁

hej 🙂 Malenki jest sliczny 🙂 dlugo rodzila? i jak sie czuje Paulina?
Moje dziecie slysze,ze bije brawo bo teraz glosno klaszcze hehehe, rano o 6 obudzila sie i chciala do mnie do lozka sie przytulic, a ja chwile polezalam no we3ke to juz ciasno tym bardziej ,ze ona jak zaba sie rozwala na lozku 😁 i do tego wiecznie odkrywa bo koldre chce miec w walek pod nogami zwinieta......
a fotelik, kurcze Nania aukcja konczy sie dzis a mam jeszcze w obserwacji kilka maxi cosi Tobi bo jakos sie na nie napalilam ale te kolorki...
a prace nadal obmyslam....jak nie sprobuje to sie nie dowiem.
Idziemy dzis na wazenie ,a wogole to deszczowo jest. I mam na pienku z Michalem ale to caloksztalt.

ah wlasnie ogladalam opinie do nania maja bardzo dobre, tylko one po prostu nie mialy crash testow jeszcze ,a pewnie jak je beda mialy to i cena skoczy bo byly probne testy i ladnie sie sprawdzily. Youtube nawet z nich jest.

• Mamusie
Maja, wydaje mi sie, ze najpierw powinnas isc do sklepow, poogladac na zywo rozne foteliki, wsadzic mala do nich, .... jak juz cos wybierzesz, to wtedy danego modelu szukaj taniej na ebayu. na zdjeciu i w opisach wszystkigo nie zobaczysz. wiem jak dlugo ja zastanawialam sie i wybieralam fotelik...

• Mamusie
Dobry... 🙂
Maly Tomus jes sliczniusi- kazdy Tomek to przystojniak-wiem bo sama jednego mam 😜
Maja a co w tym fostersie bedziesz robic?
Ja z jednej strony chce wracac do pracy-ale z drugiej...bleee
Kurcze a u mnie rodzinka w Polsce szykuje sie na nasz przyjazd jak na Boze narodzenie 😁 😁w koncu zobacza malucha-w rodzinie ostatnie dziecko urodzilo sie ponad 20 lat temu,a chlopak to 2 pokolenia temu 😁wiec wczoraj moja Mama,2 siostry i 2 szwagrow montowali jedno lozeczko i dodatki i podobno ubaw mieli przy tym ze hoho...Jejku jeszcze 4 dni....

• Mamusie
ja tez ogladalam britaxy rozne i one faktycznie byly porazka, ale w koncu znalazlam britaxa, ktory jest solidnie zrobiony, wygodny i spelnia moje oczekiwania. jestem z niego naprawde zadowolona.
ja mam ten i jak dla mnie jest super. zalezy czego oczekujesz 😉

http://www.halfords.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_storeId_10001_catalogId_10151_productId_761727_langId_-1_categoryId_165763

• Mamusie
Bry 🙂Kasiu gratulacje dla Pauliny.Przystojnego masz wnuczka 🙂U nas noc jak zwykle-do dupy 🙃 🙃 Maja ja tez poczatkowo na britaxa na stronie sie napalalam,a jak poszlam do sklepu,to za darmo bym tego nie wziela.Za to graco naulitus nawet pod uwage nie bralam,a potez w sklepie oboje sie nim zachwycilismy.Moze po wazeniu wejdz do sklepu i poogladaj a potem biduj ten,co ci sie podoba.U nas dzis pada,pogoda do dupy,a ja na 11:30 do dentysty..i jade z Julia,bo brzydko mowiac:pierdole moja siostre,laski bez 😠 😠 😠 Za skore mi zalazla i jeszcze focha ma,ze dzis na kawe nie przyjade!! 🤨 Nudata super,ze tak sie na was ciesza,az zazdroszcze 😁 Nusia to jak cos to wpadnij na Camden to pojde z toba do tego,co ja chodze,a wyniki potem moge ci odebrac i podeslac.Bo naprawde warto

Monia na siostre to teraz bierz jeszcze wieksza poprawke bo ona ma burze hormonow 🤪
sloneczko wyszlo fajnie 🙂 mala na gorze znow lezy i gada bo spac chciala jak ja polozylam to opowiesc kajakajakajaka boszzzz 😁
a ja od fotelika oczekuje,ze nie bedzie jej doopa bolala od siedzenia na dluzsza mete czyli szukam czegos dosc miekkiego, przyjemnego w odtyku nie takiego sztywnego materialu, britaxy mi sie takie zdaja, takie materialy,ze az sie swieca....
serio ja sie napalilam na ten maxi cosi, dzis pojade mala przymierzyc do mothercare,a ogladalismy wlasnie w halfordzie, ahh no i britaxy twarde starsznie byly, Kasia ale wierze,ze miedzy modelem a modelem jest roznica, jak wszedzie.
moze znajde przy okazji nania bo ich nigdzie nie widzialam albo nie zwrocilam uwagi.

• Mamusie
Maja proponuje, zebys oprocz mothercare odwiedzila tez
http://www.toysrus.co.uk/index.jsf?fh_location=%2f%2fbrus%2fen_GB%2fcategories%3c%7bbrus_brus%7d%2fitemtype%3dproduct%2fcategories%3c%7bbrus_brus_babiesrus_brutravelpushchairs%7d%2fcategories%3c%7bbrus_brus_babiesrus_brutravelpushchairs_brutravelpushchairscarseatsboosters%7d%2fcategories%3c%7bbrus_brus_babiesrus_brutravelpushchairs_brutravelpushchairscarseatsboosters_brutravelpushchairscarseatsboostersgroup1%7d&fh_reftheme=promo_22301844&fh_refview=lister

hej bylismy na wazeniu 🙂 9kg w koncu! 😁 dokladnie pokazalo 9001 hehe mala radosc, a pozniej bylismy u ciezarnej kolezanki, i byla u niej siotra z synkiem 4 letnim, rudym chlopcem fajny 🙂 kocha Zuzie i ciagle ja przytulal i calowac i dotykal po policzkach ,a ona ok,ale pozniej sie go przestraszyla albo miala dosc heh
Pogoda super 🙂
Nusia pakuj sie pakuj 🙂))) !!!