Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Monia my też próbujemy, M ma więcej jakoś cierpliwości ja to zaraz wymiękam bo nie chce żeby się darła i idę do Niej na górę i robię to co Ona chce aby tylko była cicho haha mała terrorystka niestety.
Madzia napisz jak Synulek jeden i drugi. jak starszy odnajduje się w nowej roli starszego brata?

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasiu ja tez tak robilam i maz mi ciagle tlumaczyl,ze jak bede jej ustepowac,to nic jej nie naucze i mial racje.Teraz nawet jak sie w nocy budzi to zostawiam ja u niej w lozeczku i wiem,ze jak sie drze,to przestanie,jak sie jej znudzi...tylko jak sa takie jazdy jak wczoraj-ze plakala i to nie wymuszajac,tylko cos naprawde jej bylo,to ja wzielam i tulilam.No i czesto jak przez sen placze w nocy to ja wtedy do siebie biore,zeby milion razy nie wstawac

No 🙂 Pojechalam po calosci Kasia. w blondzie wygladam niewyraznie,a jestem w drodze do naturalnego mojego - blondu i chcialam jakos zaakcentowac charakter bo taka "blada " bylam ..

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
Kasiu na pocieszenie ci powiem,ze i my sie kiedys wyspimy 😁 Mam nadzieje 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Trzymam Cie za słowo !!! hahahahaha
Mój M też mówi, że jak będę ulegać to będę ja Ją bawić bo On ma większe postanowienie. Tak jak napisałaś wiadomo jak dziecku coś jest to człowiek się zajmuje i uspokaja ale to już umie się odróżnić kiedy wymusza a kiedy na prawdę coś jest.

MajaCh napisał(a):
No 🙂 Pojechalam po calosci Kasia. w blondzie wygladam niewyraznie,a jestem w drodze do naturalnego mojego - blondu i chcialam jakos zaakcentowac charakter bo taka "blada " bylam ..

Odwazna jestes, ale wygladasz super 😁 pasuje ci

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
MajaCh napisał(a):

Odwazna jestes, ale wygladasz super 😁 pasuje ci

to prawda 🙂
Nusia, a jak Marylka?

• Mamusie
Nusia Torta we 3 bez chrzestnej? To by nie przeszlo-dobrze ze zmieniliscie zdanie
Biedna Marylcia z guzolem na glowie. jak ja bym miala do lekarza chodzic za kazdym guzem to musialabym w GP zamieszkac. izabela jest taka szybka i nieostrozna ze codziennie ma nowe siniaki i glowe poobijana. czasem chwile zaplacze ale zwykle sie otrzasnie i idzie po nowego.

Wow Kaska!!! Ale Kaya bystrzacha jest 🙂 szok 🙂!!! Twoje ksiazeczki i nauka ne poszly w las 🙂
Moje zlosci male wstaly z drzemki i wola Maja...tata.Nusia Ty mowilas,ze Marylka Cie po imieniu wolala nie?