Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kasia jak zoladkowej nie pijesz to redbulla tez zabija bakterie jak coca cola u dzieci.
Kolejny sloneczny poranek 😁
Wczoraj pocwiczylam tylko 15 minut bo przyszla moja psiapsia na wino 😁 i dzieki niej przestawiam sie na slodkie bo Porto,a od zawsze pijalam wytrawne albo polwytrawne i czerwone. Do bialego tez nie jestem przekonana . No to tyle 😁 Idziemy zaraz na spacer z Ziazia. A ona ma zielone fajurki jak kicha.BLE.

• Mamusie
Witam sie po bardzo dlugim i nieprzyjemnym czasie.Nie dam rady was nadrobic,bo jeszcze slaba jestem.Kasia zasuwaj do pl sklepu po smecte i pij 3 razy dziennie a Kai daj 2 razy i koniecznie probiotyki.Nie jedz nic co ma duzo tluszczu,bo on wzmaga biegunke i bol brzucha,odstaw nabial.My wlasnie dobijamy do mety z jelitowka.Tydzien z zycia wyjety.Jak juz zapewne wiecie u nas skonczylo sie w srode szpitalem.Julia byla juz skrajnie odwodniona.Siusiu prawie 20h nie bylo,mloda byla caly czas nieprzytomna,badz spala,a jak sie na chwile rozbudzala,to patrzyla w sufit...nikomu takich wrazen nei zycze.A najlepsze ze wieczor przed wstapilo w nia drugie zycie i myslalam,ze to koniec,a tu w nocy dalej wymioty biegunka i odwodnienie...Dzis juz u nas lepiej.Mnie jeszcze w brzuchu kreci i apetytu brak,ale za to Julia nadrabia zaleglosci w jedzeniu na szczescie.A co tam ciekawego u was sie dzialo,jak mnie nie bylo?

ja zamawialam lososia TO JEST NIEBO mowie Ci 😁 !!!
Pocwiczylam troche ale lenia mam dzis a teraz znow lydki mnie bola od zakwasow 😁 ale fajnie.
Spac zaraz ....

• Mamusie
A ja dalej wymiotuje...wymiekam,juz nie mam sily,powaznie.W glowie mi sie kreci 😞 Ile to jeszcze potrwa?!
Aisak jak tam poszukiwanie pracy?Pochwal sie 🙂
Maja jaka reklame mi zrobila hihi 🙂 Sylwie z mezulkiem wycieczke sobie zrobia,to i o mnie zahacza,a co 😁 A pizza bedzie,bedzie 🙂
Dobra cora padla ja tez uciekam.Dobranoc,spokojnej nocki

• Mamusie
Czesc 🙂
Kurcze przejrzalam profil tej Ewy i wszystkie foty... na prawde motywacja jest 🙂 Szok! 🤪
Maja ja wlasnie lososia nie lubie :P
Miniek wczoraj sie wybawil z ta mala 🙂 dawal Jej buziaki to Ona jezorek wystawiala hehe smialismy sie ,ze w slimaka juz leca! 😉Fajna niunia ,ale wiecej rozumie i mowi po ang. Dzisiaj tez maja wpasc i dobrze ,bo wczoraj tak poszaleli ,ze Milek mi odpadl od razu po kapieli :P

bry dziewuszki 🙂 jakby ktoras miala ochote na kupno nowej zabawki:P
http://www.thetoyshop.com/Baby-and-pre-school/Pretend-play-and-dressing-up/My-First-Kitchen/p/439638?awc=1736_1361264088_4d2876e50ae73ca7be6de25d97878145

• Mamusie
Doberek.I ja juz tez jakos sie dzis lepiej czuje 🙂 Cora jeszcze spi,a ja sobie obok leze.Nusia smiej sie,my taka kuchnie mamy,tylko niebieska 😁 I powiem ci,ze Julia non stop ja maltretuje,tyle,ze ona w argosie nest w zabawkach 2 za 10 🙂 Maja jak wstane to wrzuce przepis na ciasto.fajna ta z linka,ale ja inaczej robie meksykanska-mielone sweet chilli,kukurydza,czerwona fasola,papryka i cebula i duuuuuzo sera 🙂 Oho cora wstala