Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Bosieee jakie ja mam ciocie kochane :*kazdej po buziaku slemy!
No Monia,a ja co?Tez dobrze pamietam jak czekalysmy na wiadomosci od Ciebie i jeszcze Nusia jak w ciazy byla! Nusia Ty mi sie kojarzysz z tym zdjeciuem na fotelu co siedzisz wygodnie,a Monia Ty w tej sukience w kwiaty!Bialo czerwonej!!!!Czas ucieka strasznie... a tak w ogóle to jakie macie plany?Zostac w UK na stale?Czy bedziecie chcialy zjezdzac do Polski? Ja ostatnio z moim tak rozmawialiśmy,że przyszedł czas ,zeby zdecydowac co dalej.

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Poklaskalam wam wszystkim w ten ponury dzien 😁 Sylwia my na razie nie planujemy do Polski wracac.Moze na starosc,bo Piotrka dziadkowie zapisali nam tam mieszkanie 😉Ale narazie zostajemy w UK.Moze za jakis czas wyniesiemy sie za Londyn,bo tu czarno i ciapato przez co bardzo niebezpiecznie a do tego mieszkania cholernie drogie.powiem ci,ze gdybym miala pewnosc,ze Piotrek bedzie mial prace,to bym sie od razu stad wyniosla.A tak w ogole to ty w Torquay mieszkasz prawda?bo moja znajoma tam mieszka i sie tak do niej juz 2 rok wybieram 😉

najlepszego dla Milanka :-*

ja karmiłam 7miesięcy, tak jak pisałam 2tygodnie temu powiedziałam DOŚĆ! 😜 w sumie to bardzo mnie w tym wspierała Monia za co dziękuję 😘

Zegnam się, zajrzę w środę, bo jedziemy do moich rodziców 😁 buziaki 😘

• Mamusie
Tusia milego pobuty u rodzicow :*
aaa mieszka mi się bardzo dobrze,juz sie w sumie przyzwyczajam powoli,ale jeszcze troche kartonow mam w garazu...masakra! 😉 ale widoczek piekny,Monia zrobie zdjecie to na pewno wstawie :* a jak sie kolezanka nazywa?Moze tez Ja kojarze 🙂 No Torquay to takie male turystyczne miasteczko,ze wiekszosc polakow sie zna 😉
A mieszkanie super,ze bedziecie miec w Polsce e,bo teraz na prawde ciezko jest tak o kupic sobie...bez kredytu nie mas szans!Dlatego tez zastanawiamyy sie czy ne zostac w ?UK na satale ,bo jednak tutaj wiecej dziecku zapewnie i ogolnie warunki lepsze....

my coraz czesciej myslimy o wyjezdzie z londynu. tak jak monia napisala niebezpiecznie tu. ostatnio kolezanka byla z synkiem w tkmaxx i okolo 3 letni czarny chlopiec zaszedl go od tylu i zaczal dusic 😮 myslala ze mu rece powyrywa... nie chce zeby moja mala wychowywala sie w takim srodowisku, a niestety nie stac mnie ani na mieszkanie w lepszej dzielnicy ani na prywatna szkole. no i najwazniejsze ze dziadki strasznie tesknia za Marylka a mi jest przykro, ze ona ich widzi tylko na skypie i raz na ruski rok na zywo

sylvianka3 napisał(a):
Kutfa chcialam linka dodac i nie moge ,bo jestem nowym uzytkownikiem!!!! 😠 😠 chcialam dodac link z piosenkia ''moje serce jest pelne milosci'' kolezanka na FB dodala link i mi sie wkrecilo 🙃 🙃

jeszcze 90 wpisow i bedziesz mogla wklejac linki 🤪 zart chyba trzeba miec 5 czy cus 🙂

• Mamusie
Nusia co ty nie powiesz?Na zabki? 😜 😜 😜 Wlasnie 6 zwalila 🤪 🤪 Sylwia kolezanka nazywa sie Renia Zagorska,ale sie chajtnela i slubnego nie znam 😜 A Londek faktycznie nie jest najlepszym miejscem do chowania malenstwa.Kurde,ze tez sie musialam z Southampton wyprowadzic.Glupia bylam 😁

• Mamusie
Milanku sto lat 🙂
a zapomnialam sie pochwialic ze Vanesska sama siedzi 🙂 jak jest podparta poduszkami i sie odchyli to siedzi bez asekuracji 🤪 na tym krzeselku do jedzenia tez juz siedzi bez oparcia 🤪 a wczoraj jeszcze nie umiala a dzis juz siedzi ☺️ ☺️ jestem z niej dumna ☺️