Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
sni mi sie czasem ,ze pale mietowe cienkie L&M 🤪

ja nie bede mowic co mi sie sni ☺️
aaa wczoraj Marcin napalil w kominku bo myslal ze cos bedzie, a ja polozylam sie przed kominkiem na kocu i ogladalismy 'Transformersow 3' i tak bylo fajnie i cieplutko ze... zasnelam 🤪

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Maja ja mialam tak z mama 🙂Pijaczki wy moje 😉 😉 A ja patrze w tv,ale jakos mnie ten film nie wciaga haha.Ja tez juz piwka nie mam,ale pije wode mineralna z sokiem z cytryny 😁 I chyba zaraz pojde sie myc i spac.Goska no moj sie w koncu wczoraj wieczorem zalapal 😁 😁

a ja znam !!!! kieeedys pewiem ochroniarz mi to puscil jak pracowalam w Orlenie, mielismy beke po paleniu 🙂)))
Ja przed ciaza palilam okazjonalnie albo czasem w pracy, ja tak od wielu lat sobie popalam , miesiac pale pol roku nie itd.......
Kurde Michal poszedl z mala na gore juz z godzine temu i oboje spia 😮 aja dalej pije bo dobre wino mam 😜
Jutro se zamowie te nosidelko tylko sie zastanawiam czy sie oplaca, bo ono do 9 kg jest ,a mala juz ma troche pewnie ponad 6..a teraz zima bedzie itd. no musze sie zastanowic. Jutro ide ja wazyc klusie moja malutka 🙂
Marzy mi sie pyszna pizza ......juz niedlugo 😜
Goska hehe jabole to i ja pilam po szkole na WDku takie wojewodzki osrodek kultury byl ,a my za nim w parku cala wielka grupa punkow,hippi itd, jak bylo zajebiscie......kocham te wspomnienia 😁 ale mialam wtedy w szkole przejebane heheheh

• Mamusie
kasiak napisał(a):
pijaczki jedne 😁 😁 😁 😁
fryzura baaardzo fajna, tylko bardzo wazne, zeby dobry fryzjer obcial, to to latwo mozna spieprzy i potem trudno bedzie samej ulozyc 🥴 ale podoba mi sie baaaaardzo, tez bym tak chciala, ale mam na cienkie wlosy i pociagla twarz 🤨

mi zapewne nie wyjdzie tak jak na zdjeciu 😁 wogole to odkad zyje to tylko raz fryzjer obcial mnie tak jak ja chcialam i zeby mi sie podobalo 😁

hahaha, dobrze wiedziec,ze nie jestem w tym sama 😁 no i koncerty wlasnie pozniej 🙂 ahhhh i te miloscie dlugowlose hehehehehe fajne czasy 😁 kiedys mialam chlopaka,ktory sie nie usmiechal, gral na perkusji w kapeli deathmetalowej i mial ksywe .....nie pamietam, w kazdym razie kiedys sie usmiechnal do mnie .....nie mial 1ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 a ja musialam zachowac powage hehehhehehe

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
hahaha, dobrze wiedziec,ze nie jestem w tym sama 😁 no i koncerty wlasnie pozniej 🙂 ahhhh i te miloscie dlugowlose hehehehehe fajne czasy 😁 kiedys mialam chlopaka,ktory sie nie usmiechal, gral na perkusji w kapeli deathmetalowej i mial ksywe .....nie pamietam, w kazdym razie kiedys sie usmiechnal do mnie .....nie mial 1ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 a ja musialam zachowac powage hehehhehehe

hahaha ja bym chyba nie zachowala tej powagi!!!!!!!

• Mamusie
MajaCh napisał(a):

padlabym 😁 😁 😁 😁 😁

taaaak, Gosia to jestes pewna na ta fryzure??????ja niedawno obcielam hmmm niedawno kilka miesiecy przed ciaza 😁 z dlugich do pasa na takie z przodem dluzszym z tylu krotsze i fajnie jak wyszlam od fryzjerki bylam przeszczesliwa, a jak sie rano obudzilam......porazka! ale mysle,ze to zalezy od ciecia , dobry fryzjer zrobi wiele, mojej znajomej takiej starszej pani co ma sianko cienkie na wlosach stylista fryzjer tak ja obcial pieknie,ze wygladalo na geste do tego zrobil odpowiednie pasemka i codziennie wygladala jakby od fryzjera wyszla...to jest sztuka 🙂