Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Pierwszy pocalunek ..plac targowy obok dyskoteki , mniam smakowal jak guma do zucia o smaku bananowym 🙂 to byl piatek. Sluchajcie . Kilka dni pozniej babcia mnie wola,zeby brame otworzyc bo wegiel przywiezli tirem, no to ich wpuscilam ,a z samochody wysiada moj typ od pocalunku 😁 😁 😁 😁 😁 wegiel mi przywiozl, nie wiem kto byl bardziej czerwony ja czy on 🤪 mial ksywe Siacha , to pamietam i szorstkie dlonie, po tym weglu juz wiedzialam dlatego 🤪

• Mamusie
Sean Paul - on mi zawsze bedzie kojarzyl z moja pierwsza angielska miloscia (mam namysli, ze juz z czasow uk) - to bla piekna, romantyczna milosc ☺️ piekna, piekna namietna ☺️
mieszkalismy ze soba prawie 2 lata. wiecie, ze zasypialismy wtuleni w siebie i jak ktores z nas odwracalo od siebie, to sie przez sen calowalismy?
albo jak on pierwszy wychodzil do pracy, ja go odprowadzalam do drzwi, tam czekalam, on czekal na winde i calowal mnie po rekach przez ten otwor na listy w drzwiach ☺️ ☺️ ☺️ ach....
wspomnienia....

• Mamusie
kasiak napisał(a):
Sean Paul - on mi zawsze bedzie kojarzyl z moja pierwsza angielska miloscia (mam namysli, ze juz z czasow uk) - to bla piekna, romantyczna milosc ☺️ piekna, piekna namietna ☺️
mieszkalismy ze soba prawie 2 lata. wiecie, ze zasypialismy wtuleni w siebie i jak ktores z nas odwracalo od siebie, to sie przez sen calowalismy?
albo jak on pierwszy wychodzil do pracy, ja go odprowadzalam do drzwi, tam czekalam, on czekal na winde i calowal mnie po rekach przez ten otwor na listy w drzwiach ☺️ ☺️ ☺️ ach....
wspomnienia....

kopara mi opadla 🤪 serio? takie cos to w harlekinach sie spotyka...