Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hej 🙂
moja tezslicznie spala do czasu... dzis do 3ej ladne spanie (usypiania jej ok.21ej pol godz placzu 🤢 ) i od 3ej zasypiala i sie budzila i tak do 8ej 🤢 🤢 🤢 🤢 albo niech jej zeby wyjda albo sama jej z niej je wyciagne 🤢
Monika a jak mi sie maierzynski skonczyl w polowie listopada to kiedy mozemy sie starac o kolejne HB?

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dziewczyny PAtyczak ma jakis dodatkowy zmysl chyba 🥴 Co tylko chcemy sie z T troszke poprzytulac to on sie zaraz budzi i zaczyna jeczec i stekac 😮 i gadac sam do sienie 😮 a to troche hm...deprymujace ☺️ jak rozmawiamy czy ogladamy telewizje to spi,a jak tylko jakas akcja to zaraz sie budzi...dzis bylo to samo...obojetnie czy jest 2 w nocy czy 5 po poludniu...

Nudata no to smieszne hehehe, moze wydzielacie jakies hmmmm zapachy czy energie,ktora go budzi wtedy hehehe, u mnie Zuza spi....zreszta bliskosc gdzies przepadla 🤨 ale to temat rzeka..

• Mamusie
Nudata u nas to samo 😁 😁 A co do HB to ja tez od razu zglaszam,ale i tak sie czeka prawie 3 miesiace,zeby ci nowa decyzje wydali.Przynajmniej u nas tak jest.Ja zglosilam 07.11 ze wrocilam do pracy,a oni dopiero wczoraj mi zaplacili,jak dostali kilka payslipow.No,ale przynajmniej wyrownanie od tego okresu dostalam 😁 😁

• Mamusie
Ufff...dziewczyny to mnie pocieszylyscie 😜ze Wy taz macie hmmm...atrakcje dodatkowe w trakie igraszek 😁
Wogole to musze pochwalic mojego chlopa 😉 od czasu urodzenia Patricka jakos zmienil sie na lepsze...wiecej mi pomaga,jest bardziej taki wyrozumialy(no do idealu to jeszcze troche mu brakuje 😜)no i wlasnie o ironio-seks sie poprawil(moze wczesniej to byla presja zwiazana z checia zajscia w ciaze)
Kurcze jakie trzeba miec dochody zeby sie starac o HB?
aaa i dalej czekam na child benefit-w poniedzialek musze tam zadzwonic i ich chyba lekko opieprzyc...

• Mamusie
jaki seks, jakie czulosci? 😲 ja nie pamietam co to jest seks bo przez porod i zszywanie nic nie czuje 🤢 a bzykam si ezeby tamten nie gderal nad uchem 🤢 ale to ja sie klade on bierze 😁 😁
aaa i moj odkad sie Vanesska urodzila to by robil 7 dni w tygodniu po 24h na dobe 😁 ale mi to nie przeszkadza mniej wkurwiania mam 😉

• Mamusie
moj zasnal przy odkurzaczu, za 40 min wylacze i go obudze w ten sposob moge kontrolowac ile spi

kurcze ja juz 5 lat jak wrocilam i bawelniane koszulki z primarka ciagle dobre tylko male bo w anglii rozmiar 34 nosilam a teraz po ciazy probuje w 40 sie wciskac.

ja poprostu lubie grzebac i cuda wynajdowac dlatego np od tkmaxx uzalezniona jestem