Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

gosiaa21 napisał(a):
ło matulo jakkie Wy macie ceny wózków... mnie na takie drogie nie stac 😞

gosia mnie tez nie dlatego napisalam ze jak sprzedam ten co mamy teraz to kupimy nastepny 😉

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
ja sie napalilam na tego tu:P tylko najpierw musze terazniejsza kolumbryne sprzedac

http://www.mothercare.com/Hauck-icoo-Pluto-10-Stroller/dp/B003GBMFQM?ie=UTF8&ref=sr_1_3&nodeId=42764041&sr=1-3&qid=1328124722&pf_rd_r=1HZMPWVWPYRFTJCMYNZQ&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=301&pf_rd_i=0&pf_rd_p=231490887&pf_rd_s=center-7

Kolezanka miala z Haucka i jej rama pekla po obu stronach.Pojezdzila jeszcze 2 dni,bo plastik trzymal,a potem caly sie rozpadl.Kasia ja tez mam zamiar ten zachowac.Nusia a wlasnie jak tam z Marylki rufluksem?Lepiej juz?Maja super,ze dzionek sie udal.Mi tez sie jutro fajnie zapowiada..o 10:30 leczenie kanalowe u dentysty 😁 😁 😁 Dobra,ide,bo Jule trzeba do kapania rozebrac,a sie wlasnie przesrala 🤪 🤪

Monia my teraz mamy haucka i jest rewelacyjny. Kolezanka tez ma i tez nie narzeka 😉 zalezy co komu sie trafi...
a o refluksie juz dawno zapomnialam 😁 minal jak tylko zaczela pic mleko dla alergikow 😜

kasiak napisał(a):
ja ciagle mam 2 i uzywam obydwoch. w roznych okolicznosciach rozny wozek jest potrzebny. 😉

ja niestety nie mam gdzie trzymac gondoli i fotelika samochodowego, wiec chce sprzedac caly zestaw. kolumbryna tutaj juz nie jest mi potrzebna a w polsce dziadki jej kupili wozek na tamtejsze warunki 😉

• Mamusie
Pewnie masz racje,ale po jej przypadku nie mam do nich przekonania..a pomyslec,ze wczesniej sama chcialam go kupic.Nusia ja tez nie mam w domu miejsca na 2,wiec jak zmienie,to stary bedzie u Piotrka na firmie.Fotelik juz od dawna zapakowany lezy.Uciekam spac kobitki.Dobranoc 😘 😘

MajaCh napisał(a):
I ja ide zaraz lulac ...oczy sie kleja a Michal spi w pracy wiec cale loze mojeeeeeee 😁

ja mam loze dla siebie do 2 😜 😁 ide czytac nowa ksiazke kinga, z rok mi to zajmie 😁

Siemka, Monia ta polish cafe to mnie rozjebalo heheehhe lepsze niz polskie skecze 🤪
Zolzunia plakala o 1 wszej w nocy....musialam na raczki wziac potulic chwilke posmarowalam dziasla i zasnela spowrotem w lozeczku. Jednak nie bedzie cichego zabkowania 😉

jestem i ja 🙂
Dziewczyny jakoś ostatnio nie mam czasu na nic 😞 sprzątam, gotuje .. a no i Wam nie pisałam, ale strasznie bolał mnie lewy jajnik poszłam do lekarza i okazało się, że mam torbiel(od razu tak podejrzewałam), bo już dwa razy miiałam i to był ten sam ból. Do tego mam lekkie zapalenie pochwy :/ i jeśli po antybiotyku dalej będę miała zapalenie to muszę wkładkę i wyciągnąć. Torbiel (ponoć) mała 4x4,5cm ... i mam czopki doodbytnicze aby pękła, bądź się wysuszyła. No jeśli za 2tyg. będzie dalej to będzie zabieg,ale po tym jak miałam wcześniej to bankowo się wysuszy. No i czekam na okres, bo torbiel niektórym hamuje (w tym mnie, przynajmniej poprzednio tak było). No i jeśli będę musiała wyciągnąć wkładkę to za pół roku, góra rok zaczynamy starać się o drugą dzidzię 🙂

a co do Alana to potrafi buziaka puścić, brawo i kosi kosi 🙂 ogólnie przez te 2tyg.to tak szybko mu ta nauka poszła 🙂
dzisiaj próbowałam położyć małego bez smoczka, po 30min. histerii dałam mu go, zasnął i przez 10-15min. jeszcze chlipał przez sen.

hehe Tuska ja o torbieli wiem to widzisz ne ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo 🙂 moze bedzie niedlugo nastepna fasolka 🙂 fajnie,ze Alan sie uczy, a co do smoczka to dalas mi powod,zebym nie zalowala,ze Zuza wcale nie ssie. Od urodzenia nie chciala smoka. Albo ja nie umialam jej go nauczyc ale to juz niewazne 🙂

rozwieszalam wczoraj pranie i niektore rzeczy mialy niebieskie plamki jakby od dlugopisu. okazalo sie ze mialam granatowy kapec Maryli w srodku i od razu przypomnialo mi sie jak Monia pisala o marchewce w pralce 😜

• Mamusie
okropny-super paskudny dzien 😞 siedze i placze...
Po odstawieniu tej masci sterydowej uczulenie wrocilo z podwojna sila...a u tego glupiego GP powiedzieli zeby jeszcze czekac.mam lekarza dopiero w poniedzialek.Kurwa dziecko mi sie na smierc zadrapie. Dzis bylismy na spacerku. i oto efekt
http://imageshack.us/photo/my-images/192/dsc01926tx.jpg/
przez 2 min mial sciagniete rekawiczki..
Poklocilam sie z T. on twierdzi ze to moja wina-bo moglam szybciej zauwazyc...On zajmuje sie dzieckiem15min dziennie bo pracuje,a zazuca mi ze zle sie opiekuje malenstwem.Boze mam wszystkiego dosyc,naprawde staram sie zeby Pat sie nie drapal,ale nie moge patrzec na niego przez 24godz.non stop...a moze jestem kiepska matka..juz sama nie wiem..
przepraszam dziewczyny,ale musialam sie wyzalic...