Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Kasiu ja tez wlsnie widze, ze z jednego cyca am wiecej niz z jedngo - to takie cos tez jest normalne? Mozna tak na 1 cycu ciagnac, bo nie wiem?
Wczoraj z dwoch mialam 110 , z tym ze z jednego znacznie mniej niz z drugiego.
Dzis odciagnelam to z jednego 110ml a z drugiego 80ml, to i tak na 2 karmienia bedzie mial. Ale moze musze tego jednego cyca bardziej meczyc, zeby wiecej produkowal, co? 😁 😜

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
aisak_89 napisał(a):
U mnie Ala jak się urodziła to strasznie wymiotowała przez to jeść nie chciała 🤨 Opiła mi się wód płodowych ze smółką i wszystko musiała oddać co wypiła w płodzie to i tak dzięki Bogu, że nic Jej nie jest bo podobno dziecko które zachłyśnie się smółką może urodzić się martwe albo niepełnosprawne umysłowo. A to wszystko przez to, że mnie tak długo męczyli barany jedne ! 😠

ojej 😞

• Mamusie
nusiak - mam pytanie, bo Marylka ma ciemne oczka. Powiedz mi jak jej sie zmienialy z granatowych po urodzeniu, to dlugo jeszcze miala granatowe?? Bo Oskarus ma zielono-piwne, i te piwne to to sa takie jakby kreseczki w siatkowce i z granatowych zrobily mu sie takie jakies niebiesko-szare, pozniej to zaczelo przybierac kolor bardziej zielony, ale w miedzyczasie wlasnie te brazowo-piwne kreseczki zaczely ta zielen przecinac. A zastanawiam sie jak to jest z brazowymi? 🤔 Sama mam brazowe , ale mama do konca nie pamieta, jej sie wydawalo, ze mi sie od razu brazowe zrobily, a mi sie nie chce wierzyc 😜 Zastanawiam sie jaki kolor oczkow bedzie mial moj 'drugorodny' 😉 :P

wow duzo przybiera 🙂 maluszek kochany ..
Sylwusia sie odezwala 🙂))))
a Madzia moja kolezanka juz 1,5 roku karmi - jedna piersia, wiec jedna ma wielka ,a drugiej prawie wcale 🙂 😮

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
wow duzo przybiera 🙂 maluszek kochany ..
Sylwusia sie odezwala 🙂))))
a Madzia moja kolezanka juz 1,5 roku karmi - jedna piersia, wiec jedna ma wielka ,a drugiej prawie wcale 🙂 😮

No przybiera, przybiera 🙂 Uuuooo ciup! To ja tak nie chce z tymi cycami :P Ale ja zawsze przykladam do 2ch, nigdy z 1 tylko nie odciagam, wiec chyba bede musiala popracowac nad tym prawm cycem 😁

• Mamusie
aisak_89 napisał(a):
1,5 roku to sporo ja bym nie chciała tak długo dziecka karmić bo dziecko już wtedy wszystko je a cyc to tak pewnie tylko do pobawienia 😮 🙃
Ja oglądałam filmy z czasów kiedy Alusia była taka malutka 🙂 Jejku co to był za aniołek 🙂

ja tak samo nie, nawet pol roku mi sie dlugo wydaje poki co 😜 😉
jak patrze na zdjecia Oskarka jak byl bejbikiem, to mi sie wierzyc nie chce, ze on taki byl maciupki 🤨 A najsmieszniejsze jest, ze Jared byl wiekszy (ciezszy) od Oskarka i to widac po ubrankach, ale jak sie na niego patrzy, to wydje sie...subtelniejszy jakos, glowka, dlonie, stopki..Oskar to wygladal jak chlop, a Czarus moglby robic za dziewczynke, taka z niego 'laleczka' 😜 😉

• Mamusie
Hihihi to ja Ci podeślę kilka sukienek i z Jareda zrobimy Basie 😁 Każde dziecko jest inne i fajne jest to, że ja mama ma dwójkę to może porównywać dzieciaczki 🙂 Niby ci sami rodzice a dzieci odmienne się rodzą nawet w kwestii zachowania i charakteru 🙂 Ja mam tak z bratem zupełnie inni jesteśmy i chociaż to ja jestem 10 lat młodsza to ja Jemu pomagam a nie On mi 🙂

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
Julia mi wlasnie odjechala na kanapie w ciagu 5 sekund i nie szlo jej dobudzic.Az sie boje o ktorej mi dzis wstanie jak tak wczesnie poszla spac.Lece sie kapac i tez sie klade :P

widzialam zdjecie na fejsie - fajna poza hehe 🙂

moj starszy dzis padl przed 19 i sam dobrowolnie, bez sprzeciwu dal sie zaprowadzic do lozka hehe :P Ciekawe tylko, o ktorej jutro wstanie, pewnie kolo 5tj albo cos 😮

• Mamusie
hmm...zastanawiam sie, jaki kolor oczow bedzie mial Jared. Nie ukrywam, ze chcialabym, zeby choc jeden mial oczy (kolor) po mamusi 😜 Oskar ma takie mieszane doslownie, ale ten braz co ma, to bardziej piwny, nie taki ciemny jak moj. Nadzieja zostaje zatem przy babelku 😜 Nie, zeby to mialo jaies wieksze znaczenie, ale wiesz o co mi chodzi... 😉 Ty Aniu masz ciemne oczeta a Twoj maz jaki kolor??