Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

o boze....Kasia sprobuj ta rozgazowana coca cola ponoc zabija rotawirusy, pewnie ja jeszcze po niej przeczysci.
U nas noc w miare ale tata spal na dole bo katarek mial...a on jak francuski piesek nie tykac jak ma katarek 😜

Kasia kobieto babcia jestes a nie wiesz,ze ZAWSZE zarazisz sie zoladkowa do 3 dni po bo bakterie zostaja jeszcze w domu .. ja sie tak kiedys zalatwilam jak w Pl bylam jeszcze Zuzi nie bylo w planach. Pojechalismy do kumpla,ktory "wczoraj" mial zoladkowa a my w nocy wylatywalismy,.Wrocilismy od kumpla oboje rozlozeni ,a bol kosci niemilosierny bo mnie to zawsze przy tym lamie okropnie...

a dla doroslego zabija rota zoladkowa gorzka wiec kup sobie mala dzis jak cos poczujesz to wypij troche. Ale nie inna tylko zoladkowa. A jutro pojdziesz wyluzowana bo Ty niepijaca 😉

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
a dla doroslego zabija rota zoladkowa gorzka wiec kup sobie mala dzis jak cos poczujesz to wypij troche. Ale nie inna tylko zoladkowa. A jutro pojdziesz wyluzowana bo Ty niepijaca 😉

Albo skacowana 😁
Ale my wczoraj u nich nie byliśmy. Byliśmy przedwczoraj jak jeszcze nikt o niczym nie wiedział.

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
marylu napisał(a):
nusia27 napisał(a):
wygralam wczoraj dla Manki 😉
http://www.ebay.co.uk/itm/BUNDLE-OF-GIRLS-CLOTHES-2-3-Yrs-Zarababy-Next-Gap-M-S-Miniclub-Mothercare-/271151351495?_trksid=p2047675.l2557&ssPageName=STRK%3AMEWAX%3AIT&nma=true&si=u9kVYSn9%252FpH7vby9R6eXJGBFcBY%253D&orig_cvip=true&rt=nc

jaka sukieneczka sliczna 😉 przydala by mi sie dziewczynka do ubierania 😉

a kto Ci zabroni synka w sukienke ubrac 😁 😜

smiejecie sie ,a znajomej sasiadka ma syna w wieku moze z 8 max 10 lat i biega w sukienkach po podworku z jakimis rozdzkami ,motylkami i wozi wozki dla lalek! Masakra!

bry
zawsze kuzwa ktos chory musi byc 😮 a to sie dopiero zacznie jak teraz sie cieplej porobi i sie zbudza dziadostwa wszystkie 😠
a ja mam okres i nie moge tamponow znalesc, dziecko mi je gdzies przenioslo 🙃

• Mamusie
kasiak napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Hahahaha nusia ręcznik w rulon hahaha 😁 😁

No co TY KAsia, to jaka dziure musialaby miec nusia 🙃 🙃 😁
A tu foto tego zakupionego kompletu

http://img838.imageshack.us/img838/1962/20130214160202.png

Miodzio ! 😁
A kto tam wie jaką dziurę ma nusia hahahahaha 😁 😁

hahahaha Nusia ale pocisnelas z tym CC 😁 hahahahaha
Kaska zajebiaszcze firanki ale taki slodki ten pokoj ,ze ja CIE 😁
Sylwiunia do nas zawitala :* W KONCU!!!
my po playgrupie ale zaraz tata bedzie w domu i bedzie mi jeczal bo ma katar....... 🙃
ja mam zakwasy !!! jezu ja mam miesnie skoro mam zakwasy 🤪

MAnka na grupie bawila sie dzisiaj wszystkimi zabawkami dla niemowlakow. nawet na lezaczku lezala, a lezaczek biedny ziemi dotknal pod jej ciezarem 😁
aaaa i kupe do nocnika zrobila i mama fe, ble a ja jej tlumaczylam, ze fe to jak w pampersa zrobi a do nocnika jest super:P i wiecie co mialam odruch wymiotny jak ta kupe wynosilam, jak z pampersa to nic mi to nie robi a jak w nosiu to masakra 🙃 😮