Skocz do zawarto艣ci

Gdzie na wakacje z dzieckiem? | Forum dla mam

JUSTYNA_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
to ja zaczn臋 od miejsca nad morzem
Mi臋dzywodzie to malutka mie艣cinka na Pomorzu Zachodnim i idealne miejsce na sp臋dzenie wakacji poza gwarnymi Mi臋dzyzdrojami, Ko艂obrzegiem czy Sopotem
bardzo blisko z niej zar贸wno ci膮giem pieszym, szerok膮 艣cie偶k膮 le艣n膮 jak i pla偶膮 do Dziwnowa
sprawdzony o艣rodek - je藕dzi艂am tam jako dziecko z rodzicami a p贸藕niej ze znajomymi
przeszed艂 niez艂膮 metamorfoz臋
domki nowe, czyste 艂adne i zadbane po艂o偶one w lesie bardzo blisko morza
http://www.portus.com.pl/osrodek_portus_wczasy_miedzywodzie.html

dla bardziej wygodnych super hotel i spa te偶 w Mi臋dzywodziu
zostali wysoko ocenieni w rankingu hoteli przyjaznych rodzinie
maj膮 basen, animator贸w dzieci臋cych, opiekunki, sale zabaw, place zabaw i wiele innych
jedzenie restauracyjne pycha
byli艣my tam na Wielkanoc 2 lata pod rz膮d i nie mia艂am 偶adnego ale
http://www.marenaspa.pl/
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Mamusie
a teraz g贸ry
miejsce za kt贸rym b臋d臋 t臋skni膰 chyba przez jeszcze wiele wiele lat
Zakopane a dok艂adnie Gronik czyli Ko艣cielisko
pensjonat przy g艂贸wnym szlaku turystycznym, fantastyczni w艂a艣ciciele, 艣wietnie urz膮dzony i mega tani
w 2009 p艂acili艣my jedynie 25z艂 za osob臋 馃お w nowo odremontowanej cz臋艣ci pensjonatu
jedzenie mo偶na zam贸wi膰 i wtedy przywozi je catering lub udost臋pniaj膮 kuchnie i mo偶na kucharzy膰 samemu
a偶 艂ezka kr臋ci si臋 w oku jak pomy艣l臋 o tamtych wakacjach
http://www.apartamentywdolinie.pl/
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
A /Dolina Ko艣cieliska jest pi臋kna, te偶 polecam 馃檪 By艂am w g贸rach 3 razy na wakacjach i szczerze wol臋 to ni偶 morze 馃檪 Polskie Tatry s膮 pi臋kne i b臋d臋 tam je藕dzi膰 jeszcze nie raz... A baseny termalne w Bukowinie Tatrza艅skiej te偶 s膮 艣wietnym sposobem na relaks, nie daleko Zakopanego 馃檪
http://www.termabukowina.pl/
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
HONORATKA napisa艂(a):
a mi wydaje si臋, 偶e pomimo podobnej nazwy temat贸w ten r贸偶ni si臋 od twojego Kasiu
tam m贸wi si臋 o wszystkim, o tym co zabra膰, jak si臋 zorganizowa膰
a mo偶e tu b臋dziemy umieszcza膰 linki do konkretnych miejscowo艣ci czy nocleg贸w?
tez tak mysle i tak mnie na g贸ry natchn臋艂y艣cie ale w tym roku odpada bo nie mam si艂y by nosi膰 Majuchn臋. Chocia偶 5-letnia kiedys Natale twardo nosilismy z mezem jak bylismy w Zakopanem (jakby co mam namiary na tanie pokoje)
Odno艣nik do komentarza

Witam ja polecam nasze morze Ba艂tyckie jest super dzieci zadowolone zabawione piaskiem a my odpoczywammy no super spprawa tam odpoczelismy jak nigdy dotad bylimy w Siano偶臋tach ko艂o Ko艂obrzegu piekna okolica wszedzie kostki brukowe i duzo atrakcjii dla dzieciakow i wsziedzie blisko na plaze sklepy miasto 馃檪Pozdrawiam
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Hej 馃檪
nam sie super udalo bo w tym roku z naszym brzdacem i moimi rodzicami wyruszamy nad polskie morze dokladnie do ustroni morskich 馃檪 mamy zarezerwowany kamping-troche mnie ta cala podroz z malym dzieckiem przez cala Polske przeraza ale co tam raz sie zyje 馃檪 damy rade 馃檪 korzystajac z okazji zycze wam kochane super udanego wypoczynku z dzidziolkami 馃檪 馃槝
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
sa takie domki 12stoosobowe w takim przypadku ale nie pamietam przy jakiej ulicy 馃槈 ja bylam w hoteliku 4 pory roku 馃檪 50zl od os za dobe 30 metrow do morza bo przechodzisz tylko taka alejka i wchodzisz na plaze a miasteczko malutkie troche za duzo ludzi i troche krociutka plaza ale i tak jest pknie 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
no ja tam bylam 2 i 3 lata temu i bardzo sobie chwale jako mala miejscowosc prezentuje sie super jest duzo fajnych knajpek do zjedzenia, potanczenia, pospiewania_super klub karaoke wielki namiot w ktorym ujawniaja sie talenty hehehe no i muszla koncertowa w ktorej niekiedy odbywaja sie wieczorki z szantami 馃檪 juz sie nie moge doczekac 馃檪)))))ehh jeszce tylko miesiac 馃檪)
Odno艣nik do komentarza

martucha25 jedziemy nad morze do Rewy mamy wynajeta wille to sie rzadzic bedziemy 馃槣 do gor z dziecmi juz nie jade bo nudza sie tam no ewentualnie n grzyby 馃槅ooooooooooooo a ty z jastrzebia jestes fajnie
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
no z jastrzebia i dlatego pisze ze my fajnie bo lisko gory mamy ale za to nad morze cala polske trzeba przejechac 馃
milego wypoczynku mmm willa no no :0 to bedziecie miec luks 馃檪 ja sie troche boje tych kempingow ale sa dwa pokoje sypialniane jest tam prysznic bierzaca woda i aneks kuchenny wiec chyba damy rade 馃槈
Odno艣nik do komentarza

No jasne ze dacie rade 馃檪 my temu willa bo jada trzy rodziny i w tym 7 dzieci 馃檪zazynac sie bedziemy hihi powiem ci ze wole jechac tak daleko tutaj zawsze na weekend mozn skoczyc 馃槈a ja uwielbiam jezdzic samochodem to dla mnie raj 馃槑 馃槑
Odno艣nik do komentarza

• 1 miesi膮c p贸藕niej...
  • Mamusie
Dzie艅 doberek 馃檪
Dziewczyny w niedziele jedziemy nad morze z nasz膮 prawie p贸艂roczn膮 c贸rci膮. W zwi膮zku z czym mam szybkie pytanko: Czy orientujecie si臋 czy mog臋 przewie藕膰 Ani臋 autostrad膮 w Niemczech bez paszportu dla niej? Nie chc臋 mie膰 偶adnych nieprzyjemno艣ci a nie mamy dla niej 偶adnego dokumentu pr贸cz aktu urodzenia i karty do lekarza 馃槥 Dzi臋ki za odpowied藕 馃檪
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Dodaj now膮 pozycj臋...