Skocz do zawarto艣ci

# Mamu艣ki z WrocLOVE i okolic! # | Forum dla mam

Sathi_m

Rekomendowane odpowiedzi

Olawa..Jednak bardzo czesto jestesmy w weekendy we Wroclawiu, bo tutaj w tej dziurze nie ma co robic 馃檪 Maja urodzila sie we Wroclawiu na Brochowie.
A Ty skad jestes?
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• 2 tygodnie p贸藕niej...
  • 2 tygodnie p贸藕niej...
  • Mamusie
Napisa艂am d艂uga艣nego posta i za艂膮czy艂am linka. Niestety jako "nowy" u偶ytkownik nie mog臋 tego robi膰 i mi skasowa艂o wszystko!! Co za beznadzieja!

A tak w og贸le to witam Was dziewczyny 馃檪

Sathi, czyta艂am ten artyku艂 o Borowskiej co wrzuci艂a艣. Teraz te偶 jest jaka艣 afera bo lekarze "wyciskali" dziecko i s膮 teraz powik艂ania zar贸wno u matki jak i dziecka. A偶 mnie ciarki przesz艂y jak czyta艂am ten artyku艂. Niestety nie mog臋 Wam wklei膰 linka ale na wroc艂awskiej gazeta.pl to znajdziecie ( wczoraj go umie艣cili).

M贸j Tymu艣 sko艅czy艂 ju偶 roczek!! Ale ten czas leci! Witek jaki ju偶 du偶y SZOK. Ciekawe czy Laaf nas znajdzie 馃槈
pozdrawiam
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Witaj Hussi21. 馃檪

Hej Ellie! 馃檪
Aj tak, czas leci, u nas za kilka miesi臋cy b臋d膮 dwa latka! 馃お Aj i sp贸藕nione, ale gratulacje, zdr贸wka i wszystkiego naj, najlepszego dla Tymka z okazji roczku! 馃檪

Znalaz艂am ten artyku艂: http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,88344,9923143,Matka_oskarza_lekarzy_z_kliniki_przy_ul__Borowskiej.html (Ten, prawda? 馃槈) Tak czytam... nie mie艣ci mi si臋 w g艂owie... jeszcze wrzeszczeli na ni膮 jak rodzi艂a...Mi te偶 "wycisn臋li" ma艂ego w Wa艂brzychu, ale nie robili tego przez p贸艂 godziny i ani grama sinca, ani nic nie by艂o mnie i dziecku! Strasznie wsp贸艂czuj臋 tej kobiecie i jej male艅stwu. 馃槥
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Dzi臋kujemy Sathi za 偶yczenia 馃檪
Tak, to ten artyku艂. Dla mnie to jest niewyobra偶alne 偶e w XXI wieku stosuje si臋 takie metody. Nast臋pnego dnia w gazecie by艂 wywiad z lekarzem z Kamie艅skiego 偶e te metody s膮 tam zakazane. Rozwa偶a艂am por贸d drugiego dziecka (jak ju偶 si臋 na nie zdecyduje 馃槈 ) na Borowskiej ale teraz nei wiem czy si臋 zdecyduje.
Strasznie mi szkoda tej rodziny 馃槥
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Sathi, ja raczej te偶 nie.

A tutaj link do dalszej cz臋艣ci tej sprawy o bli藕niakach. http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,9982468,Kolejne_przesluchania_w_sprawie_smierci_blizniat_w.html
W tym artykule znajdziecie linki do wcze艣niejszych informacji.
Sama le偶a艂am przed porodem na patologii ci膮偶y i by艂am w pewnym sensie zadowolona 偶e jestem w szpitalu bo by艂am pod opiek膮 lekarzy i czu艂am si臋 pewniej...偶e niby nic dziecku nie zagra偶a. Jednak jak wida膰 po tej sytuacji z bli藕niakami, cz艂owiek mo偶e si臋 przeliczy膰...niestety.
Odno艣nik do komentarza

• 2 tygodnie p贸藕niej...
  • 3 miesi膮ce p贸藕niej...

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Dodaj now膮 pozycj臋...