Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

to ja też Was potem podglądnę jak będę mieć chwilkę dłuższą wieczorkiem 🙂
Ale Maję już kiedyś podejrzałam ☺️ bo chyba mamy jakąś wspólną brzuszkowa znajomą na fb:P i gdzieś mi się wyświetliła 🙂
i zgadzam się z Iwonką:P Maja masz bardzo ciekawy typ urody 🙂

moja dieta dalej nawala... tzn przegryzam jakiegoś piernika co mama upiekła i w sumie tyle:/ coś tam z chłopcami dziabnę no i wodę tylko piję.. nie mogę jeść.. jak mi się sytuacja nie rozjaśni to normalnie masakra... i niestety chwilowo znów palę 😞 taka reakcja na stresy...

Misia możesz mi przypomnieć ile masz wzrostu??? też bym chciała 55 kg mieć 😁 hehe jogi zazdroszczę ale ja bym chyba nie dała rady:P

a co do ciążowych kg to ja w kulminacyjnym momencie ważyłam 31 kg więcej niż teraz 😮 oglądałam ostatnio zdj jak się starszy urodził.. Matko jaka pucia byłam :P

• Mamusie
Ja mam 165 cm. Może ciut więcej. A Ty ile masz wagi i wzrostu?
A co do jogi to dałabyś radę. Ze mną na zajęcia chodzę kobiety koło 50tki i stają na głowie, na rękach i robią dużo różnych asan. Nasze ciało jest naprawdę elastyczne. Trzeba tylko pokonać swoje własne granice 🙂 Poza tym te pomoce, o których pisałam, są właśnie po to, by każdy mógł ćwiczyć 🙂

• Mamusie
ja przed pierwszą ciążą ważylam 53 kg, przytyłam 19kg do 72 kg, po porodzie miałam 63 więc szybko mi zeszło do 53-a na końcu do 49 🤨 ale teraz tak wyglądać nie chce bo to była masakra- jakiś szkielet normalnie byłam 😲
w ciąży z Majką też przytyłam 20 kg z tym, że zachodząc ważyłam już 59 nie 53 ,po porodzie ze szpitala wyszłam z wagą 73 kg, teraz mam 59- zgubiłam 14 kg, ale chciałabym mieć te 55 😉 i utrzymać potem wagę 😉
dodam,że ja jestem niska, mam tylko164 cm 😞
Gosia jak przeglądałam kiedyś Twoje zdjecia na fb to mój (czekając oczywiście aż go wpuszcze na kompa) spytał co za chudzielca oglądam 😉 😁 więc dla Ciebie jak najbardziej wskazana jest dieta, ale wysokokaloryczna- zwłaszcza teraz jak masz takie stresy, sama zlecisz czy chcesz czy nie 🤔 🤔

No właśnie z tym pokonywaniem granic mógłby być problem bo ja w kwestii takich ćwiczeń nie umiem się przełamać.. wydaje mi się, że mogłabym sobie coś zrobić..

Ja mam niestety aż 173 cm.. a chciałabym mieć ta 165 jak Ty:P a ważę na chwilę obecną (waga z wczoraj) 63 kg... cel - 58 .. ale kiepsko mi idzie ostatnio:/

Misia zajebiaszczo, ja tez kiedys mialam lysa glace ale to bylo w szkole sredniej i wazylam wtedy 58 kilo heheh wygladalam jak szczur chudy ale to byl wiek przejrzewania heheh do doroslosci 😁
widze,ze tesz te same tematy lubimy 🙂 GoGr tez 🙂

Misia zajebiaszczo, ja tez kiedys mialam lysa glace ale to bylo w szkole sredniej i wazylam wtedy 58 kilo heheh wygladalam jak szczur chudy ale to byl wiek przejrzewania heheh do doroslosci 😁
widze,ze tesz te same tematy lubimy 🙂 GoGr tez 🙂

No tak Misia 🙂 z taką buźką to i na łyso super! 🙂
będziesz moim ideałem 😁 zawsze chciałam mieć owal twarzy jak Twój:P a nie taką kwadratową kurde męską jak moja:P