Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

heloł 😉 ja powoli wracam do życia - na weselu byłam lekko kontuzjowana a dziś na szkoleniu mi poprawili 😉 Wytańczyłam się, wyskakałam i nie wyspałam! O dziwo mój mąż chciał siedzieć do końca zarówno na weselu jak i poprawinach :P

na wagę nawet nie wchodzę bo nie mam czasu. Ani ochoty. na szczęście też nie mam czasu jakoś specjalnie przegryzać w ciągu dnia :P

i strasznie mi się chipsów chce ale do sklepu za daleko i za późno 😁

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

pewnie wiecie z fb, ale żegnamy z Alanem smoczek ... dzisiaj dzień piąty bezsmoczkowy i jestem z mojego syna dumna! 😁 ale widzę,że ciężko mu zasnąć bez smoczka. Wczoraj nie spał w ciągu dnia w ogóle,a na wieczór tak ryczał o niego!!

a co do diety to trzymam się .. 😁

• Mamusie
szuwartyna napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
Od poniedzialku waga pokazala -2kg 🙂 🙂Dobrze jest 😁 😁

gratki. a na jakiej diecie jestes??

ja przed ciaza bylam na bialkowej. teraz od tyg. probuje ponownie. mam nadzieje, ze bede wytwala 😉

Na najslynniejszej- MŻ 😁 😁 Odstawiam slodycze,gazowane napoje,soki,jem malo a czesto plus silownia 3 razy na tydz,fitness 2 razy i zumba 😁 Aaaa i musze wam sie pochwalic,ze na basen chodze 2 miesiace i musze kupic sobie mniejszy stroj kapielowy 🙂 🙂Jezu,jak milo musiec kupic cos mniejszego 😁 😁 😁

a ja kupiłam kilka rurek z nadzieniem czekoladowym,bo przyjeżdża do mnie dzisiaj jedna z marcówek - Patrycja z Bartusiem 😉 zaraz idę na zakupy to kupię jeszcze jakieś owoce dla dzieciaczków,choć znając Alana on będzie wolał rurki :P