Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Cześć Dziewczyny,
nie pisałam przez 2 dni,a tu tyle naskrobane :P będę miała więcej czasu to poczytam. Ja diety jako takiej nie stosuję,a jak wczoraj rozebrałam się,żeby wziąć prysznic i spojrzałam w lustro to jakoś tak mi się wydaje mnie mniej 😜 oczywiście więcej niż na początku,ale mniej niż po tym jak sie spasłam! haha 🙂

Monika przeczytałam to co pisałaś o operacji i strasznie mi się smutno zrobiło, ale Ty jesteś silna kobitka i dasz radę..do tego P. jest wielkim wsparciem, no i teściowa też na pewno bardzo dużo ci pomoże! 🙂 - trzymam kciuki! 😘

Ola brawo! ja nie miałam odwagi wejść rano na wagę 😞

jeszcze wsunęłam już od rana 2 krokiety z kurczakiem i kapustą ☺️ z dwugodzinną przerwą pomiędzy jednym a drugim. Ale byłam po wczorajszym dniu taka wygłodzona, że szok.

teraz czekam aż się pranie skończy żeby powiesić i lecimy z Maciem na spacerek. Kubusiowi odwołali wycieczkę 😞 wczoraj wszystko było ok a dzisiaj - aktor nogę złamał i nie ma przedstawienia 😠 Ale nic tam. najważniejsze, że zaakceptował nowe przedszkole 🙂 w prawdzie w drodze się jeszcze buntuje ale jak już wchodzimy do szatni to zaczyna opowiadać i sam chętnie biegnie na salę 🙂

• Mamusie
Aska dziekuje za slowa wsparcia:*
Dzis chyba ze mnie emocje troche zeszly,bo w koncu spalam w nocy.Pewnie od niedzieli stres wroci.I gratuluje zmniejszenia 😁
Olcia tobie tego kg gratuluje:* Najtrudniej sie zebrac,a potem juz jakos leci 😁
Iwona 31 to stara?Ja mam 27 w metryce,a w sercu 18..w sumie 21,zebym mogla akohol legalnie w UK kupowac 😁 😁 Ty mi tu glupot nie gadaj.Ja nie mam nk,ale tak sobie mysle,ze to moze u nich problem
GoGr welcome back 😁 😁 Kuzwa,ale mi smaka narobilas na krokiety..Ehhh trzeba bedzie zrobic jak tesciowa bedzie 😁 Kurde,nawet nie wiecie,jak sie ciesze,ze przyjezdza.Jakkolwiek to zabrzmi ja naprawde kocham i uwielbiam moja tesciowa 🙂 🙂
Aisak tak,to byl buscopan i tabl na lokomocje.Ja od zawsze stosuje stugeon15 bo nie powoduje osowienia i nie muli.A ze ja do tego naprawde mam chorobe lokomocyjna to sprawdzilam juz wszystko 😁 A po tych tabl,nie dosc,ze na promie nie lezalam plackiem,to nawet i zjadlam 😁 😁 Tak wiec RUSZ DUPE KOBIETO! 😁

• Mamusie
Aska udanego spacerku.My do poniedzialku z domu sie nie wynurzamy,zeby mala nic nie zalapala,bo jak bedzie chora,to operacje odwolaja,a tego nie chcemy.Nie wiem,jeszcze jak to zrobie,ale musze isc pobrac krew w przyszlym tygodniu.Aisak przenies sie do mojej GP.Ona bez problemu kieruje na badania 😁

• Mamusie
Hej Mamusie 😘
Ok Monia zapisze w telefonie nazwę bo na pewno tak to zapomnę haha 😁
Moje dziecko zamknęło się w łazience i leje się wodą z kranu z nad wanny haha
Udanych spacerków Kobietki i zakupów Madzia 😘
Ja wczoraj robiłam pranie ale u mnie pewnie jak u Was to standard kilka razy w tygodniu haha
Olu trzeba od czegoś zacząć a więc dobry i 1 kg 🙂 Ale woda?? Myślę, że to tłuszczyk schodzi z bioderek 😉
Iwonka jesli ta strona nie chce się otworzyć to nic nie rób żebyś sobie jakiegoś wirusa nie władowała może nk specjalnie blokuje tą stronę ponieważ jest niebezpieczna dla kompa 😉
Gosia od rana kropiety haha mniam uwielbiam ! Ale ja miałam tościka z szyneczką, serem i pomidorkiem 🙂 Na obiad mięsko pieczone ( nigdy nie dodaje tłuszczu do pieczenia ), pewnie fasolka szparagowa i frytki haha Jedyny mój minus jako żony to fakt, że nienawidzę obierać ziemniaków 🙃 hahahaha

byliśmy na zakupach,a później weszliśmy do Alana dziewczyny na kawkę..jak się dzisiaj wycałoooowaliiiii ;D .
a ja ogólnie zmieniłam fryzurkę 😜 - mam grzywkę na prosto i włosy do brody 😜 - z drugiej strony troszkę dłuższe .. haha 😁
a. myślałam,że zawału dostanie,ale mnie się podoba i kogo pytam mówi,że fajnie mi 😁

• Mamusie
Monika dobra z Ciebie kobieta to i ludzie Ci szanują 😘
Ja nie chce włosów z długości obcinać bo już mam tez długie ale chce coś z przodem zrobić może wycieniować albo grzywka nie wiem 🤨 Moja ukochana fryzjerka jest w polsce a tutaj ciężko mi komuś zaufać 🤨 Co do włosów to ciężko mi komuś zaufać 🤔
Ja cały dzień dzisiaj coś robiłam dopiero troszkę przysiadłam ale Ala we wannie siedzi jeszcze 😁

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
magda123 napisał(a):
widzisz Moniaka ile masz życzliwych ludzi wokół siebie 🙂

Noooo ma sie to szczescie 🙂 Naprawde mnie to wzruszylo 🙂

FAJNA laseczka z Cb wiec życzliwi sa Ci ludzie choc nie wszyscy pewnie ale wiecie jak to jest lepiej jednego PRAWDZIWEGO pszyjaciela miec niz kilku którzy zawioda 🙂 ☺️

• Mamusie
magda123 napisał(a):
Ola ty jesteś z forum grudniowego? a ty chyba nie piszesz na tamtym wątku? wiem ,że Alę urodziłaś w listopadzie ......tak pytam z ciekawości ☺️

Tak kochanie Ale urodziłam 30 listopada 🙂 o 15.02 choc miała na 4 grudnia terin 🙂 🙂 na grudniu nie pisze kochanie z kilku powodów... ale pisac nie bede :P o nich... nie warto:P
WOLE Z WAMI PISAC 🙂