Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Monika też uwielbiam te dwa polskie zespoły, nasze dinozaury 😉 jeszcze Dżem, ale ten z Ryśkiem...
co do piosenki "ona tańczy dla mnie" to obawiam się, że to będzie coś w stylu "jestes szalona" jak to mój mąż mówi, nie ma wesela bez jesteś szalona a teraz dodatkowo bez ona tańczy dla mnie....ludzie to wołają po kilka razy 😮 na wesele w sam raz he he 😉
Madzia stanik muszę zakupić bo naprawde mi dwa woreczki w miejscu biustu zostaną haha 😁

• Mamusie
Athena Cosmetics, Revitalash Eyelash Conditioner (Odżywka - serum stymulujące wzrost rzęs i brwi) dziewczyny slyszałyście o tej odżywce? bardzo jestem ciekawa opinii, bo to droga kuracja, ale moje rzęsy są w tak opłakanym stanie, ze byłabym skłonna zaryzykować ☺️ czytalam gdzieś na forum, opinie w większości pozytywne, dziewczyny zachwycone....ale jeśli mi nie pomoże to szkoda kasy:/

Iwonka ja tez slyszalam swietne opinie ,a drogie naprawde sa, zobacz jakie u nas sa ceny:
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=Revitalash+Eyelash+Conditioner&_sacat=0&_odkw=Athena+Cosmetics%2C+Revitalash+Eyelash+Conditioner&_osacat=0&_from=R40

• Mamusie
Hej 🙂
Ale naskrobałyście 🙂
Iwonka idź do kosmetyczki pomoże coś na pewno za mniejszą sumę. Jeśli rzęsy wypadają Ci od malowania pomyśl o ich zagęszczeniu sztucznymi wtedy nie trzeba ich malować i same się zregenerują plus zakup jakieś witaminki i już 🙂 Tylko nie wiem ile w Polsce takie zagęszczenie u nas około 40f a norkami syberyjskimi 90f - to już droższa sprawa.
Ja mam od zawsze problem z brwiami - prawie ich nie widać - są rzadkie i baaardzo jasne - bez kredki czarnej nie wychodzę z domu 🤔
Co do skakanki to też bardzo lubiłam swojego czasu teraz bym nie poskakała bo bym się porzygała przez obolały żołądek 🤨

• Mamusie
Kasia czytałam o tym zagęszczaniu, i nie wiem ile w tym prawdy ale co druga po takim zabiegu mówila, że naturalne rzęsy po zdjęciu tych sztucznych wyglądają koszmarnie, są poniszczone i połowa wylatuje.... 😮 i le w tym prawdy nie wiem, może to zależy od kosmetyczki? ale jakby mi tak się stało, to już całkiem bym się załamała 🤨

• Mamusie
Norkami syberyjskimi?Ale jazda 😁 Misia tez jestem ciekawa co u ciebie?Czyzbys prace znalazla,ze czasu brak?Ja dzis jestem z siebie zadowolona.Cala chata az blyszczy,do tego 2h w parku bylismy i zaraz pocwicze i winka sie z mezulkiem napije 🙂 Aaaa i wywalilam sie dzisiaj i zbilam sobie kosc ogonowa.Ja zawsze musze cos odwalic 😞 😞

• Mamusie
Monia dobrze, ze moje też mają po tatusiu rzęsy...chociaż Maja niekoniecznie, ale Amelka to od małego bielaś była a rzęsy ma czarne, długie i gęste 😉
Ja dziś nabyłam kontuzji kolana prawego, boli jak diabli 😠 chyba od ćwiczeń, na biegówkach nie pobiegłam daleko tak jak planowalam bo był tak siarczyscie zimny wiatr, że zatoki na czole od razu poczułam i teraz mnie głowa boli... 😞
a my z mężowatym mamy zamiar wreszcie napić się noworocznego szampana, bo jeszcze okazji nie było tylko we dwoje....zobaczymy czy dzieci nam pozwolą...wczoraj poszły o 23 spać 🤔 🤔 ja usypiam zawsze pierwsza... ☺️

Iwona co do zagęszczania rzęs u kosmetyczki to sprawa wygląda tak: jak wypada sztuczna to wypada z naturalną.. a potem trzeba trochę odczekać aż odrosną... ja mam w domu serum/ odżywkę na noc z loreala (koszt jakieś 70 zł) i jest super! jak jej używałam 9bo potem zapomniałam:P) to miałam zupełnie inne rzęsy - nawet malowało się je łatwiej bo się lepiej podkręcały i układały 🙂

Monia buziaki! Mnie kość ogonowa bolała nawet jak mój brat bliźniak stłukł na nartach a co dopiero jak tY SWOJĄ :p

Ja wróciłam z pracy i jestem sama... dzieci u rodziców (bo ja byłam do 21 a mój na 18 poszedł) więc siedzę przed tv, wpierdzielam chipsy i oglądam kabaret... nie ćwiczę bo sił nie mam i w sumie mi się nie chce :P

Nie pamiętam co jeszcze czytałam i co miałam napisać.
Misia znajdź dla nas czas 😘

• Mamusie
Gosia ma rację rzęsy wychodzą przy założeniu sztucznych ale ja uważam, że ich ilość jest mniejsza niż przy codziennym ich malowaniu i wieczornym zmywaniu tuszu z rzęs gdyż przy sztucznych nie trzeba ich malować ale nie znam się na tym do końca a więc się nie wymądrzam w tej sprawie hihi najlepiej właśnie coś nałożyć na te rzęsy aby ,,odżyły,, 🙂

Mnie strasznie boli żołądek aż coś mnie kuje 😞 już mam dosyć 😞

Dzisiaj zamówiłam 30 pączków na tłusty czwartek mniam !! 15 wiedeńskich i 15 zwykłych z dżemem truskawkowym i lukrem - nie będę się oszczędzać haha a na poniedziałek zamówiłam karpatkę i ciasto drożdżowe z rodzynkami i kruszonką mniammmmmm 😁