Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Madzia biedny synek....synka palec ja bym sama plakala te najdrobniejsze czesci ciala najbardziej bola..
Pasztet gotowy teraz sie studzi, smakuje na cieplo bardzo ale z musztarda 😁
a tak ogolnie to dobranoc !

• Mamusie
Zgadzam sie z dziewczynami,wykana mama 😁 Przesliczna 🙂 Aisak to teraz zapraszam do mnie na sprzatanko,tez troche kalorii spalisz.Ja dzis 3h z cora w parku wiewiorki karmilam haha.A jutro znowu kurs na kulki 🙂 W sobote sprzatanie,niedziela msza za rodzicow,a poniedzialek playgrupa i pakowanie,a we wtorek rano wylot.Matko,czy ja kiedys bede miala chwile spokoju? 🙃

• Mamusie
heh głupole macie po 15 podbródków a nie po dwa 😜 ja też mam no i co? lubię to nawet i moje dziewczynki też maja 😉
Madzia masz wierną kopię 🤪 Gosia też mam wesele w maju dokladnie 25, może do tego czasu doprowadzę się do jakiegoś stanu bez grama cellulitu, myślałam że to nie mój problem, dopóki nie obejrzałam filmu na tel mojego jak mnie pod prysznicem nagrał 😮 😮 nienawidzę się nago 😠
od jutra woda i owoce 🤢 obym tylko wytrwała ☺️

• Mamusie
Iwonka Ty coś pisałaś o grubych nogach a z tego co podawałaś wymiary to ja mam dużo większe uda także ja nie wiem kobieto co Ty chcesz od siebie nie wspomnę już o tali 🙃 Masz lustra z wesołego miasteczka w domu - te poszerzające - ktoś Ci psikusa zrobił i wymienił normalne lustra jak spałaś 🤪 🤪 😲 😁 🙃
Gosia dasz radę ! 😉 😁 Do maja daleko 😁
Ja na kolację jakoś po 19 pojadłam frytek z Alą a więc nie za dobrze kończę dzień ☺️ Chciałabym poćwiczyć, ale moja choroba związana z żołądkiem to uniemożliwia - wiecie, że ja się z tym męczę już jakieś 5 lat niby mam to od śmierci Taty ( ponad 7 lat) ale w Polsce brałam leki i było ok a tutaj dupa nikt mi nie chce pomóc. Strasznie się męczę bo ciągle odczuwam ból i mdłości a to wszystko powoduje zmęczenie skumulowane z niskim ciśnieniem 😞

• Mamusie
Kasia gdybym miała taką wagę jak Ty i do tego gdyby mi ona stała w miejscu, nie musiałabym martwić się ćwiczeniami , skoro zdrowie na to nie pozwala....pamietaj zdrowie najważniejsze!!! 😘
he he moje lustra działają w odwrotną stronę, dopiero te w przymierzalniach mnie uświadamiają... ☺️ i ten filmik u męża na tel, który wogóle nie wiedziałam, że istnieje 😮 tzn istniał, bo już się go pozbyłam 😠 😁 to był koszmar 🤢
u mnie na śniadanie woda i jabłko 😉 miłego dnia moje panie 😘 😘

• Mamusie
Iwona napisał(a):
heh głupole macie po 15 podbródków a nie po dwa 😜 ja też mam no i co? lubię to nawet i moje dziewczynki też maja 😉
Madzia masz wierną kopię 🤪 Gosia też mam wesele w maju dokladnie 25, może do tego czasu doprowadzę się do jakiegoś stanu bez grama cellulitu, myślałam że to nie mój problem, dopóki nie obejrzałam filmu na tel mojego jak mnie pod prysznicem nagrał 😮 😮 nienawidzę się nago 😠

ale masz męża zboczucha 😁 😁 😁 😁

Monika - ja również bym takiego zabiła!!!
Kasia ja uważam,że nie powinnaś przejmować się ćwiczeniami,jeśli tak źle się czujesz..naprawdę!
Iwona ja to bym nigdy nie pozwoliła na kręcenie mnie ... również nieznoszę się nago! Jak mogłaś nie zauważyć,że Cię nagrywa?

witam się i zmykam.. 🙂
jest mi zimno i źle. nie lubię być przeziębiona 😞 i ten katar wstrętny!! w dodatku młody znów nie spi nocami tylko płacze 😞 mam już dość...
Nie mam siły ćwiczyć, jem i zdycham bo mi niedobrze od jedzenia 😮

Iwona mi też cellulit wrócił 😞 i jakoś się ni9e mogę wziąć za niego..

co do cellulitu to ja mam ogrom :O - masakra.
nie wiem co ze mną jest - miałam chęć na kanapkę z salami - od chyba 3lat i sobie zrobiłam,no i ledwo zjadłam,bo mi się dźwigało,no i drugą miałam z szynką z piersi indyka i wzięłam dwa gryzy i nie dałam rady wyrzuciłam..nie wiem czy się popsuła,czy kuźwa ja mam jakieś odchyły,że nie umiem przełknąć :/

magda123 napisał(a):
Iwona napisał(a):

ale masz męża zboczucha 😁 😁 😁 😁

ja tez o tym pomyslalam hehehee