Skocz do zawartości

sziptal orzepowice | Forum o ciąży

edithd

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
witam,
chciałam tylko wszystkim przyszłym mamusiom czującym lęk przed szpitalem w orzepowicach powiedzieć ze to co slyszycie to nie do konca jest prawda. ja jestem z wodzisławia, i mimo ze "ponoć" tu jest calkiem fajny szpital to zdecydowałam sie rodzic w rybniku, i nawet przez sekunde tego nie żałowałam. lezałam i na patologii i na porodówce (8h) i na położnictwie (4 doby) i NIC nie mogę złego powiedziec na nikogo w tym szpitalu. super czyściutko, fajne położne, pokoje 2-osobowe z łazienka (wielka wygoda-wierzcie mi!!!!!), w odróznieniu od 5 osobowych sal i lazienek na korytarzu w innych szpitalach...jedzenie w miarę, cichutko, warunki idealne dla dzieciaczków, mozna dziecko na noc oddac połoznym jeśli się chce (ja nie skorzystałam). polecam z czystym sercem ten szpital. i dziękuję wszystkim, którzy 22.06 br pomogli w przyjściu na świat mojej córeczki, w szczególności cudownej położnej p. Grazynie Sajnowskiej (mam nadzieję ze nie przekręciłam nazwiska) i dr. M. Białkowi

• 1 miesiąc później...
  • Mamusia
Ja też słyszałam wiele opinii negatywnych o tym szpitalu, ale nie są one zgodne z prawda, także leżałam na patologii ciąży, na porodówce spędziłam pół godziny 🙂 i a połoznictwie już dzieckiem 4 doby, jedzenie dla mnie rewelacja ( jak na szpital było naprawdę smaczne) opieka pilęgniarek i połoznych nie naganna, zawsze pomagały i dawały rady 🙂 tak jak poprzedniczka mogę polecić ten szpital 🙂

• 1 rok później...
  • 6 lata później...