Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

Tak to będzie chłopczyk 😁
nie pocieszaj mnie że przenosze termin bo mnie tak boli kość ogonowa krzyże 😞 że juz normalnie się doczekac nie moge porodu przez te dolegliwości a druga rzecz starsznie chce juz mieć maleństwo przy sobie 🙂
a Ty tez na Goduli rodziłaś ??
Jak mogłaś nie zauważyć imienia No 😁

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Masakra - ból kości ogonowej, wole sobie tego nie przypominać 🤢 🤢

Rodziłam na Goduli i byłam zadowolona 😉 Super miłe położne... miałam komplikacje podczas porodu naturalnego i bardzo szybko zareagowały, bo w przeciwnym wypadku nie wiem jakby to się skończyło... ostatecznie miałam cc

No Ci powiem ten ból tej kości ogonowej to najgorszy nie umiem już normalnie siedzieć 🤢
To fajnie że znów słysze pozytywną opinie na temat tego szpitala 😉
Bo najpierw miałam co do niego uprzedzenie bo jedna znajoma od kuzynki tak go skrytykowała że szok
a okazało sie ze tylko przez to ze poprostu męczyła sie przy porodzie przez ból.

• Mamusia
No szczerze to ja bylam przerażona jak przeczytalam opinie nt tego szpitala w necie, ale na prawdę miło byłam zaskoczona 😉
Podczas porodu myślalam ze cos powiem jednej poloznej, bo juz mnie tak wkurzala... Byla zbyt miła... tylko "Tak kochaniutka, jeszcze troche" "sloneczko dobrze Ci idzie" - no myslalam ze ja walne

Ktoś mi też już to mówił że położne to są aż za bardzo miłe 😁
ale wiesz tak lepsze to niż jakaś wulgarna
koleżanka rodziła w chorzowie czy gdzieś i położna do niej z hasłem
"a jak sie sexiłaś to nie wyłas z bólu ?? " ;/// no żalll

• Mamusia
czesc dziewczyny

moja pepowina nie zostala odcieta 😞 moja mama wziela Wojtusia na spacerek, a Ja chodze od okna do okna i go wyczekuje 😞 cala nerwowa jestem ehhh 😞

Dosik Ja 2 dni przed porodem mialam pierwsze jakiekolwiek objawy tzn.
1) bol krzyza w nocy oznaczal nieregularne skurcze
2) odpadl mi tzn czop z krwia
wiec juz wiedzialam,ze nastapi to lada dzien
poza tym nic sie nie dzialo no,ale ja urodzilam Wojtusia 6 dni po terminie
czego tobie nie zycze bys przenosila ciaze bo czekanie jest najgorsze
jak tam na kilka dni przed terminem sie czujesz ?? STRESIK JAKis jest ??

KASIU niestety Wojtus tylko po nocnej kapieli spi w lozeczku
a poza tym to przy pierwszej pobudce spi juz z nami w lozKU ( BARDZO niewychowawczo ehh ale staram sie z tym bardzo walczyc jednak jak go mimo m,ze twardo spi wloze do swojego lozeczka zaraz sie budzi 😞 ale dzielnie walczymy by spal u siebie 🙂 moze w koncu bedziemy miec lepsze rezultaty

• Mamusia
Witam ponownie wszytskie mamusie i przyszłe mamusie.
Ja miałam dziś koszmarny dzień (na szczęsie coraz bliżej końca). Od rana głowa mi pęka 😠 staram się nie brać żadnych środków. Polecono mi wcieranie amolu w skronie - pomagam przez 10 minut i znowu się zaczyna. 😠 😠 mam nadzieję, że jutro będzie już lepiej bo płakać mi się z bólu zachciewa 😞

Justi moze nie stresik ale już się doczekać nie moge 🙂 czuje sie no różnie
czasem tyle doelegliwości naraz kość boląca, krzyże, podbrzusze
nie raz jakieś skurcze 🤨
zależy od dnia dzis np miałam taki power że cały dom do góry nogami przerzuciłam sprzątając 😁

Monika a wiesz jako tako 😉
już do delegliwosci się przywyczaiłam teraz tylko najgorsze to czekanie 😞
chciałabym już mieć przy sobie swoje mleństwo, u nas dziewczyny ostro ruszyły od wczoraj 😜
a ja nic ehhh 🤔
a Ty jak się czujesz ?? 🙂

• Mamusia
u mnie byłoby rewelacyjnie gdyby nie te bóle głowy które męczą mnie od kilku dni - wczoraj miałam ochotę usiąść i płakać, a w dodatku w pracy muszę siedzieć 😞 widziałam właśnie, że ruszyła - wczoraj chyba loli i qrka.. no, to ustaw się w kolejce i potem się pochwal jak było 🙂

No tak Loli, Qrka i jeszcze Czekoladka 🙂
szczęściary teraz ja powinnam iść 😜
Ja CI powiem ja w Twoim tc czułam się świetnie generalnie nic mi nie dolegało
jak juz mineły mi mdłosci to było ok 😉 a mdłosci tylko przez pierwsze 2miesiacy o ile dobrze pamiętam, koncówka jest duzo gorsza niestety 🤢

• Mamusia
dziękuję za pocieszenie 🙂 wiem - wszyscy mi mówili, że nie będzie łatwo. Najdziwniejsze jest też to uczucie gdy sobie leżę i chce się odwrócić na drugi bok - czuję się po prostu duża 🤪 z reguły jestem dość drobną osobą i jak na ten tc mam dość duży brzucho 😁 tak więc odczuwam te dodatkowe kilogramy 😜

Właśnie nie ma 😞
co prawda koleżanką z mojego terminu tez nic nie zapowiadało a wody odeszły nagle,albo bóle przyszły ale to czekanie jest okropne 🤨 sama zobaczysz jak będziesz przy koncówce 🙂
ja Ci powiem wieczorami i w nocy mam wiecej objawów boli krocze, cały dół brzucha i te mocne kłucia w szyjce, parcie małego w dół ale jeszcze do to porodu nie doprowadziło jak widać 🤔
a Ty jak tam sie czujesz ??