Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Monic pewnie, że mama zmieni zdanie jak zobaczy takiego Maluszka 😉 Pierwszy wnuk?

A z teściową jak masz dobre relacje, to nawet mieszkanie pod jednym dachem nie bedzie przeszkadzac 🙃

Pracowałam jako konsultant.. najpierw w dziale uszkodzeń, a potem w ogólnym czyli sprzedaż, reklamacje itp. W dziale technicznym było super, ale na ogólnym tragedia... Konkursy, wywieszana lista co miesiąc kto ile sprzedał...

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no wnuk pierwszy 🙂 choć rok temu w sierpniu córka jej mężczyzny (fachowo konkubenta 😁) urodziła syna Fabiana. Ale to nie to samo. Najbardziej to się chyba moja prababcia cieszy, że jeszcze praprawnuka dożyje 🤪 Choć przyznam, że najdłużej to mój tata przyjmował do siebie (po kilku dniach dopiero zrozumiał, że dziadekim będzie 😁)

no na sprzedaży to jest koszmar - my co miesiąc własne cele - i jak tu nie konkurować w pracy. Ja muszę dziś wymyśleć jak i komu sprzedać neostaradę na próbe za 1 zł i mam spokój do końca miesiąca - a potem to juz mnie tu i tak nie ma 🙂 Wiec byle ta jedną neo chwycic

• Mamusia
Huhu to Twój Maluszek będzie miał praprababcię? Suuuper 🤪

No to w ładnym szoku musiał być tata 😁

Ja nie pracowałam bezpośrednio na sprzedaży... to raczej była sprzedaż przy okazji, ale i tak były rankingi kto co ile 🤢

A teraz pracuje w firmie usługowej i też łapanka klientów na tapecie 🤢 Mam dość tego wiecznego stresu... tłumaczeń przed szefem. Chciałabym usiąść przy biurku i wypełniać jakieś papierki, ale o takiej pracy to chyba każdy marzy... nie mówię, że jest mniej stresująca 😉 ALE NIE MA SPRZEDAŻY 😉

• Mamusia
ja zanim dowiedziała się o ciąży - szukałam nowej pracy. Znalazłam kilka ogłoszeń - praca biurowa. No ale gdy doweidziałam się, że jestem w ciąży to przestałam szukać - przecież pójdę na L4 i nie będę mieć stresów (choć boję się, że i tak będa do mnie dzwonić - już mi to koleżanka zapowiedziała bo większość obowiązków w salonie była na mojej głowie)

• Mamusia
już mamy koleżanke z innego slaonu (żeby nie trzeba było jej szkolić) na moje zastępstwo, ale na domiar złego ja jestem partnerem orange - każdy salon robi niektóre rzeczy po swojemu - jakieś raporty, bazy, obdzwanianie, archiwizacja umów, przyjęcia towarów no i zwroty na magazyn centralny. No i koleżanka jest perfekt obyta z oferta - w orange 7 lat - ale co do tych rzeczy na razie ją szkole 😜 mam nadzieję, że połapie do końca września 😜

co do laktatora to mi jakos wszyscy polecają ręczny - co wy sądzicie na ten temat?

• Mamusia
hej ja też jestem z Katowic. Obecnie w 17 tc, może 20 będę wiedziec czy urodzi się chłopczyk 🙂 czy dziewczynka 🙂. Dziewczyny gdzie polecacie szkołę rodzenia w Katowicach (najlepiej centrum)?? Chcę rodzić na Raciborskiej w Szpitalu. Znacie może tamta szkołę rodzenia??

Hey dziewczyny 😉
boziuu dziś mój termin i nic 🥴 rano jak sie obudziłam tylko delikatnie odczówałam bóle w dole brzucha 🤔
a u nas juz kolejna na porodówce wylądowała z terminem po mnie a ja nic 😜
zamówiłam wczoraj ten laktator z TT 🙂
widze wy dzieczyny jeszcze śpicie 😉
napiszcie potem jak tam wasze weekendowe samopoczucia ? 😉

• Mamusia
ja już od rana na nogach - mam dzis zaprosiła gości i wrobiła mnie w przygotowywanie sałatek (choć więcej wylądowało w moim brzuszku niż na talerzu). Teraz sobie siedze i troche nudno - ani na spacer przez tą pogodę nie mozna się wybrać 😞 chyba sobie zaraz pooglądam ciuszki na allegro dla maluszka 😜 no i muszę znaleźć jakiś ciepły sweter dla mnie bo już zimno się robi a nie we wszystko się mieszczę.
a jak wam się weekend zaczął?