Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
maluda napisał(a):
Kasiaa napisał(a):
Maluda dorosłe chłopy??

Ze zdjęcia nie powiedziałabym, że masz dorosłych synów 😜 😜

Pisalam,ze taki glupol ze mnie,a tą fote to robil starszy leci mu na 23 ☺️student czwaretgo roku prawa 😁 😁

🤪 🤪 🤪

Aaa no tak to super... To synowie będą wiedzieć co i jak przy swoich dzieciach... jak teraz będą mieć praktykę przy braciszku 😉 😉

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
maluda napisał(a):
Kasiaa napisał(a):
Maluda dorosłe chłopy??

Pisalam,ze taki glupol ze mnie,a tą fote to robil starszy leci mu na 23 ☺️student czwaretgo roku prawa 😁 😁

Nie chodziło mi o minę na zdjęciu, tylko o wygląd...
No naprawdę super wyglądasz...
I w życiu nie powiedziałabym, że masz syna 23 letniego 🤪 🤪

• Mamusia
Kasiaa napisał(a):
maluda napisał(a):
Kasiaa napisał(a):
Maluda dorosłe chłopy??

No mysle,trzeba ich podszkolić aby ich kobietom bylo lżej,a nie takie chlopy co pilot do łapy ,a kobieta ganiać będzie.Nic z tegoo 😁

🤪 🤪 🤪

Aaa no tak to super... To synowie będą wiedzieć co i jak przy swoich dzieciach... jak teraz będą mieć praktykę przy braciszku 😉 😉

• Mamusia
Monic fajnie, że pytasz 😉
Emilka ogólnie wygląda i zachowuje się lepiej... ale kaszel dalej tak samo mocny, katar też...
Najgorsze jest to, że słyszę jak jej coś w gardle charczy, a nie potrafię jej pomóc... My dorośli po prostu odchrząkamy. Bo z noska to jej glutki Fridą wyciągam.

A jak Ty się czujesz? Jak tam Maluszek ? Wierci się już bardziej?

Maluda u mnie też dzisiaj żurek 😉

• Mamusia
Kasiaa napisał(a):
Monic fajnie, że pytasz 😉
Emilka ogólnie wygląda i zachowuje się lepiej... ale kaszel dalej tak samo mocny, katar też...
Najgorsze jest to, że słyszę jak jej coś w gardle charczy, a nie potrafię jej pomóc... My dorośli po prostu odchrząkamy. Bo z noska to jej glutki Fridą wyciągam.

A jak Ty się czujesz? Jak tam Maluszek ? Wierci się już bardziej?

Maluda u mnie też dzisiaj żurek 😉

Jesli charczy jej w gardle,to nie tak zle,gorzej gdygy na oskrzelach ale chyba nic tam nie ma??

• Mamusia
No chyba Monic już jest po półmetku 🤨 😉 🤔 😉

Monic teraz to już z górki, a potem jedynie koncówka się strasznieeeee ciągnie 😜 😉 A wagą się nic nie martw, ja przytyłam 21kg

Lekarka osłuchała Emke i na szczęście na oskrzelach nic nie ma... ale muszę ją oklepywać.

• Mamusia
No to oklepywanie to bardzo jest ważne i trzeba wiedziec jak to dobrze robic.Hehe już sie boje,ja pierdziele wszystkiego od nowa sie uczyć musze.Kiedyś to ciotka mi ze wsi przywozila gęsi smalec,mialam zawsze w lodowce.On dzialal bardzo rezgrzewająco na oskrzela .teraz nie mam dostepu ale za to apteki sa napakowane wszystkim o czym zammmarzysz więc napewno będe sie do Was zwracala o podpowiedzi.Na razie jestem na etapie pytania jakie pieluchy,oliwki i tp 😁 😁 śmiać mi sie z siebie chce 🙂

• Mamusia
półmetek..hmmm.jak dobrze liczę to tydzień temu 🙂 😁
a z ta waga to jest tak - jak sie czyta ze inne tyja tylko "pare" kilogramow to mi sie smutno robi...bo co jesli potem nie zrzuce?? tym bardzije ze liczylam na rzucenie wiecej niz przytyje 😜 😜 no ale trudno - czego sie nie robi dla mojej kruszynki. bede sie martiwc jak sie w aucie nie zmieszcze (a nieduzo mi brakuje 😁 jeszcze w dodatku mam fotele kubelkowe z ktorych wychodzac musze sie wytaczac 😁)