Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no już trochę sobie pokupowałam 😜 😜 śpioszki i kaftaniki..ostatnio byłam w sklepie i widziałam takie śliczne smoczki i też nie mogłam się powstrzymać 😜 za dużo ciuszków też nei chcę kupować ponieważ moja ciocia mi juz zapowiedziała, że w styczniu (dziadki wracają do polskiz wizyty u niej - żeby pomóc po narodzinach mojej kuzynki) dostanę walizkę ciuszków..bo ona będzie miała dziewczynkę więc te wszystkie chłopięce rzeczy ma dla mnie 🙂
dzis jeszcze lece na pocztę, bo mam paczke do odebrania z bluzami dla Filipka 😁

• Mamusia
Cześć 😉

Monia to się masz super jak dostaniesz ciuszki 😉

Wszyscy mi mówili, nie kupuj tak dużo, bo dziecko szybko wyrasta i nie obnosi wszystkiego...
Tak też zrobilam... i na dobre to nie wyszło
Po narodzinach na szybko kupowaliśmy ciuszki, bo Mała tak ulewała, że nie nadążałam prać ciuszków 😉

hej laski! co mnie tam obgadujecie??
nie bylam w tym tv, na szczęście obyło sie bez kamery..uff, nie nadaję się.

a w realu to się mozemy zobaczyć chocby w przyszlym tygodniu...no.....poza Maludą, bo jak nie dziś, to na pewno przyszly tydzien będzie jej.

Ja byłam dwa dni w Londynie teraz, na kongresie medycznym, wróciłam wczoraj w nocy..nie będę mówic, że dzieci obkupiłam na rok do przodu, ledwo do samolotu umialam sie wpakować. ufff, zakupy to jest to. obrobiłam głownie Nexta i Gapa(UWIELBIAM TO!!!!).

• Mamusia
Hej Hej 😉

Dziś Dzień Maludy? 🤪 No to życzę żeby faktyczni to był ten Dzień 😉

Ania zazdroszczę zakupów 😜 A sobie coś fajnego kupiłaś 😜 😜

Jak jestem na zakupach, to zawsze wchodzę do sklepów dzieciecych... Nawet jak jadę po coś dla siebie, to i tak kończy się tym, że przywożę coś dla Małej 😁

sobie NIC! Jak oblukałam ciuchy dla moich księzniczek, to wydałam 250 funtów, jak Bozię kocham...no i Małżowi kupiłam coś w Gapie.
Zreszta nic fajnego dla mnie nie widziałam(bo nie zdążyłam popatrzeć pewnie).
No i jeszcze do disneya musiałm wejść kupić dla Ali gadżety z najnowszego filmu o Dzwoneczku...uff

NOOOOO< GDZIE JEST MALUDA?????

A jak Emilka KAsiu????

Kurczę, moja NAstka tez coś kaszle, ale tylko syropek jej dam Pulneo.
Ok, zmykam.

• Mamusia
SMS OD MALUDY CYTUJE>OD WCZORAJ MNIE BIERZE.WODY TROSZKE ODESZŁY DZIS POŁOZNA POWIEDZIAŁA ŻEBY PRZYJECHAC BO WYGLADA NA TO ZE ZACZĄŁ SIE PORÓD SKURCZE NIE REGULARNE DÓŁ CISNIE TRZYMAJCIE KCIUKI> kurcze Maludziu powodzenia zebys jak najszybciej utuliła Miłoszka 🙂 🙂 🙂