Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no to chyba każda kobieta jakby nie było troszkę się boi 😉 no ale Ty jesteś bliżej porodu niż ja, przynajmniej miejmy taką nadzieję, że naszym dzieciaczkom nie spieszy się i poczekają, żeby wyjść o czasie 😉
ja jestem bardzo ciekawa jak mój synek będzie wyglądał! 😁

• Mamusia
My też. Ostatnio na prenatalnych lekarz próbował zrobić mu to trójwymiarowe zdjęcie buzi ale niestety Pawełek za nic nie chciał na m pokazać do kogo jest podobny 🙂, zastawił sobie buzie rączkami i za nic nie chciał odsłonić. Ale w końcu nie można wiedzieć wszystkiego 😜

no nam lekarz na zwykłym USG bardzo fajne zdjęcie zrobił, tzn. połowę buźki widać, bo nasz synuś akurat trzymał paluszek w buzi i zasłonił połowę buźki rączką 😉 wysłaliśmy MMSem zdj. teściowej i stwierdziła, że podobny do mnie 😜 oczywiście nie da się po tym zdj.określić, ale teściowa ma bujną wyobraźnię. Żałuję,że tak późno mąż ze mną poszedł na wizytę, bo bardzo mu się spodobało i stwierdził, że będzie ze mną chodził do końca, a zostały chyba z dwie wizyty.. następną mamy 19 stycznia! 😁 i to wcześnie, bo na 15stą 😜

mój brzdąc uprawia sobie dzisiaj bardzo intensywnie gimnastykę w brzusiu. 😉 😉 Uwielbiam to! :* tylko te jego ruchy są dla mnie coraz bardziej bolesne, a najgorzej jak w nocy się wierci i mi coś wbije tak że kuje mnie strasznie w ttym miejscu

widocznie mają dzisiaj dzień wiercenia się 🙂 ja niestety nie umiem poradzić sobie z przeziębieniem 🥴 a katar mnie dobija! nos zatkany i przez to głowa mnie boli 🥴 piję tylko herbatę z cytryną bądź sokiem malinowym..

no ale przynajmniej wiem, że maluszkowi nic nie jest, wręcz przeciwnie żywiołowy jak mało kiedy! 😉

Cześć Justi 🙂 no Kasia ma rację dawno Cię nie było! No czas zasuwa jak nie wiem.. był okres kopniaczków u Ciebie, a teraz masz dzieciątko przy sobie i możesz je do siebie przytulić 🙂
My mamy okres kopniaczków, a za niedługo dzidziusie będą z nami, z czego ja osobiście bardzoo się cieszę! 🙂 nie mogę się już doczekać jak będę mogła przytulić mojego bobaska i w ogóle jak je zobaczę! 🙂 a jak na razie cieszę się z powodu kopniaczków 😜

• Mamusia
elo elo ale żeście naprodukowały 😁
Justi faktycznie piękniusi okres 🙂 ajajaj ale się rozmarzyłam 😁

no czas zasuwa tu juz trzy styczniówki się rozpakowały patrzeć jak luty zacznie a potem marzec 😁

Aguś dziekuje w imieniu Agniesi :*

oj ja to już bym chciała, żeby maluszek był z nami i żebym mogła go przytulić, ale poczekam do marca! 😉 i tak odkąd piszę na brzuszku to mi szybciej jakoś czas leci 😜 naprawdę pamiętam jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży, a tu proszę 31tc 😁

• Mamusia
hehehe zasuwac to bedzie Zuzia z Emilka 😉 moze do zoo wpadniemy 😁 😁 🤪 🤪
bo dziewczynki jakos szybciej sie zasuwaja zreszta wiadomo facieci sa troszk do tylu paytrzac nawet na nasze drugie poloweczki 😁 😁

tez pamieraM, ze spotkanie wstepnie bylo w parku chorzowskim

Ania ( Mafianni) tez nas nie odpowiedza 😞 pracuej chyba wciaz

Kasiu jak tam w pracy ?? juz jestes na wychowawczym ?? czy jeszcze pracujesz ? bo u ciebie to troszke skomplikowane bylo 🙂_ ☺️

• Mamusia
Justi zdecydowałam, że wracam do pracy... przywrócili mi cały etat - zresztą sama go wywalczyłam z pomocą artykułów z kodeksu pracy 😉 i dali mi podwyżkę, więc fajnie... w sumie to się cieszę, że będę pracować, bo jednak nie jestem stworzona do siedzenia w domu 😉
A z Emilką będzie moja przyjaciółka, zresztą pewnie pamiętasz ją ze szkoły, bo chodziła ze mną do klasy 😉

no zobaczymy jak to będzie i gdzie to nasze spotkanie! 🙂 no mój malec na pewno nie będzie biegał 😜 nawet pewnie nie będzie siedział 😜
a co do mojego malca to przez cały dzień daje mi o sobie znać, ale w tym momencie to konkretnie! Co za bobas zamiast jak nadchodzi wieczór się wyciszać to maleństwo jeszcze bardziej buszuje w brzusiu! 😜