Skocz do zawartości

witam | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
witam ciężaróweczki!!ja po raz pierwszy oficjalnie na stronie...bo nieoficjalnie zaglądałam tu bardzo często 🙂
SUPER STRONKA-szacuneczek 🙂
ja jestem w 19tc...będę mamcią po raz drugi..mam 5,5letniego synka!!
jeśli mogę prosić o pomoc jak się poruszać po tym forum..jak dołączyć do dziewczynek w 19tc...będę wdzięczna!!!
pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie!!

• Mamusia
Witam klaudeczka 🙂
Widziałam,że termin masz na sierpień,więc musisz poszukać postu z dziewczynami na sierpień 🙂 A jeśli chcesz zobaczyć kto jest również w 19 tygodniu,to na stronie głównej,po lewo jest "Ciąża - tydzień po tygodniu i tam są podziały na tygodnie 🙂
Pozdrawiam

• Mamusia
hallo asnet..i jak się czujesz w 19tc???kiedy masz termin??? 🙂
ja na 11 sierpnia 😉
ja wszystko super...oprócz snów które mnie nękają od początku ciąży...istne horrory...mam ich szczerze dosyć..nie wiem czy to przez hormony..widocznie...masakra 😠
to moja druga ciąża..mam syncia 5,5latek...mikołajka..-moja miłość 🙂
teraz ponoć ma byc córeczka...3 razy mi już powiedziano(90%)-zobaczymy..zawsze mi sie marzyła.hmmm...ale najważniejsze że dzidzia zdrowa...
brzuchol w 2 ciąży szybciej mi rośnie..już nie da się ukryć brzucha 😉
ruchy czuję już od 14tc..a konkretne od 16tc...już kopniaczki!!! 🙂
no i co jeszcze..przytyłam 😮 😮 8kg już..w 1 ciąży w sumie nie całe 14kg...a co mnie teraz czeka..zobaczymy..nie objadam się zbytnio...a waga rośnie...nawet powiem że ćwiczę .w 1 ciąży prawie całą ciąże to robiłam...ponieważ robię to na co dzień..i bez fitnesu żyć nie mogę:P teraz oczywiście ćwiczę w domu i delikatnie-bez przesady-to co ciężarówkom wolno...!!
i co jeszcze...24 marca lecicmy z mężem i synkiem na wakacje-na 2 tyg..bo później wiadomo 😉 nie da rady..lekarka pozwoliła..ja się dobrze czuję więc trzeba odpocząć od pracy...
a tak to pewnie jak WY nie mogę doczekać się mojej nowej dzidziuni!!!
chyba na szybko to tyle o mojej ciąży 😁
pozdrawiam WAS wszystkie ciężaróweczki 🙂