Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
🙂 dziendoberek dodałam zdjecia Marty na poscie którt ałozyła Gosia..inaczej nie dało rady ich opomniejszyc niestety a tu moja fasolka 7tyg [img size=400]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/captionit0014205691D31.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

WITAM BRZUCHATKI 🙂

EMILKO WIDZIAŁAM ZDJĘCIA MARTUSI NA NK 🙂 SĄ PRZERAŻAJĄCE 🤢
MARTUSIA TAM TAK BIEDNIE WYGLĄDA 😞 ALE NAJWAŻNIEJSZE ZE JUŻ WSZYSTKO WRACA (CO PRAWDA POWOLI) DO NORMY 🙂 UCAŁUJ JĄ ODE MNIE 😘 😘 😘

U NAS TEZ PIĘKNA POGODA 🙂 PAŁA OPTYMIZMEM I ZA CHWILĘ RUSZAM NA MIASTKO SPACERKIEM Z BARTKIEM 🙂

• Mamusia
No nie ma to jak prysznic z rana 🙂 Ja też musiałam dziś wziąść przed pracą, bo jednak dziś wizyta i trzeba być świeżym po nocce, a przez cały dzień w pracy będę chodziła do łazienki się odświeżać żeby nie być smrodkiem 🙂
No no Gosiu ładnie ładnie imrezki od początku ciąży 🙂 Ciekawie się zapowiada 🙂

• Mamusia
ja juz tez sie wykapaam 🙂siedze z mokra głowa hi hi tragedia z tymi moimi włosami..a kupiłam taki balsam na Wigilie za 60dych loreala troche pomaga al dalej wypadaja mi 😞Dorcia a jak Ty tam przygotowania??Monia co porabiasz...i Daria od wczoraj nam wsiąkła 😞 😞o kims zapomniałam???Gosia w sumie Ci powiem ze mnie tez juz takie wypady imprezowe nie kreca ...ale do suto zastawionego stołu usiadłabym he he..a do gina ide z kumpela która jest w 35tyg ciazy 🙂bdzie nam razniej 🙂

• Mamusia
Emilko przygotowań nima 🙂 Siedzę w pracy i wyczekuję na 16:00, a może dziś wyjdę pół godzinki szybciej, aby nie spóźnić się do lekarza. Złapała mnie lekka senność, siedzę i ziewam, japka mi się nie zamyka... No już do wizyty nie dużo czasu zostało, więc uzbroiłam się w cierpliwość, pozostało tylko czekać 🙂

• Mamusia
Emsi nie mam tarczycy poprostu taka przemiana materii no i nerwy też robią swoje (mam wrzody)... dostałam właśnie wyniki krwi, glukozy, moczu... i jestem trochę smutna... co prawda wszystkie wyniki wyszły idealnie oprócz MCHC czyli hemoglobiny... przeczytałam co to może powodować i nie jestem zadowolona 😞

Hemoglobina, oznaczana też skrótami Hb lub HGB – czerwony barwnik krwi, białko zawarte w erytrocytach, którego zasadniczą funkcją jest przenoszenie tlenu - przyłączanie go w płucach i uwalnianie w tkankach. Mutacje genu hemoglobiny prowadzą do chorób dziedzicznych: anemii sierpowatej, talasemii lub rzadkich chorób zwanych hemoglobinopatiami.

• Mamusia
mONISIU JA TA HEMOGLOBINE MAM ZAWSZE ZŁA PONIZEJ NORMY I DAJE RADE 🙂JESTEM POWIZYCIE JUZ ALE WKURZONA BO MOJ LEKARZ W GABINECIE MA USZKODZONY SPRZET DO USG 😞 😞 😞 😞A TAK MYSLAŁAM ZE ZOBACZE MOJA KRUSZYNKE 😞NO ALE BADANIE GINEKOLOGICZNE ZGADZA SIE Z TYG CIAZY 8TYDZ 4DZIEN 🙂WAGA 54;100 NIEZLE ZACZYNAM TYC HI HI I MAM KARTE CIAZY NASTEPNA WIZYTA HA HA 1 KWIETNIA I W MIEDZY CZASIE MUSZE ZROBIC W SWOIM ZAKRESIE USG,,,A BADANIA MAM OPODSTAWOWE....KREW MOCZ ITD...POJDE ZROBIC TO USG DO PRYWACIARZA BIERZE120ZŁ ZA WIZYTE ALE MASZ DO TEGO 3D I PŁYTKE NA PAMIATKE...A TRZEBA TAKIE MIEC BO TO WAZNY OKRES NASZYCH MALENST CZYLI W SKROCIE ZA DWA TYG ROBIE USG ZA 3TYG BADANIA I 1 KWIETNIA KOLEJNA WIZYTA U MOJEGO GINA 🙂 🙂DORCIA A CO TAM U CIEBIE??DARIA GDZIE JESTES???GOSIUTYLKO NIE SZALEJ KOCHANA BO ZAKWASÓW DOSTANIESZ HI HI 🙂 🙂 🙂