Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
to ciekawe jak sie wózki sprawdza zwłaszcza te które się składają gdy w środku jest dziecko 🙂
ostatnio właśnie widziałam taką sytuacje jedzie sobie babci z wnukiem w wózeczku a tu hop siup wózek się składa z dzieckiem w środku no masakra 🤢 🤢

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no to my z przyjaciolka szlysmy z jej dzidiza a moim chrzesniakiem w wozeczku i byl bardzo wysoki kraweznik moja przyjaciolka hop przod do przodu a gondola sie wypiela i dziecko siup w przod w ost momencie je zlapalysmy :/ to bylo 4 lata temu ale dalej mam dreszcze jak sobie o tym pomysle

• Mamusia
o kurcze masakra ;/ moja kuzynka za to miała taki wózek że co jakiś czas kółko odpadało ;/
ja nie wiem płaci się za to spore pieniądze a są takie jakie są ;/
Gosiu mnie tez dzisiaj bolała ale rozpuszczalna kawa z mlekiem wszystko wyleczy 🙂
niczym zioła szwedzkie -> masz złamaną noge pij zioła -masz wrzody pij zioła - niestrawność pij zioła
to na mnie tak działa kawa hihihih 🙂

• Mamusia
dziewczyny czy Wy sie znacie na wynikach morfologii bo kurcze teraz jakoś tak mnie wzieło żeby sobie sprawdzić moje wyniki z taka tabelką którą znalazłam w internecie i nie podobaja mi się
WBC 11.20 norma 4,1- 10,9
RBC 3.79 norma 3.9 -5.6
HBG 11.70
HCT 32.60 norma 37-47
MCHC 35.90
płytki 391

• Mamusia
A co do wózków 90 % ankietowanych stwierdza, że najgorsze są te 3 w jednym... a ja myślałam, że będą najbardziej wygodne...bo można z nich zrobić z wózka np spacerówkę...
ale to błąd ponieważ w nich najczęściej idą kółka, mniejsza jest przyczepność oraz bardziej się kiwają i ciężej prowadzi... i szczerze się zastanawiałam dlaczego są tańsze te 3 w 1 niż normalny wózek... bo różnica między nimi to np. wózek 3 w 1 najtańszy ok 450 zł a ten normallny od 700 zł wzwyż...

• Mamusia
hmm no tak bo wszyscy myślą że to fajnie mieć wszystko w jednym i nie trzeba biegać za nastepnymi ale znam mase osób które po 1.5-2 latach i tak kupują nową spacerówke i nie korzystają z tej którą można było zrobić wyciągajac samą gondole 🙂
ja myśle że też będe kupować tylko głęboki z wymianą na fotelik a spacerówkę nową i to dopiero później na razie i tak nie bedzie potrzebna 🙂

• Mamusia
no tak to racje ale ja na szczęście wózek i łóżeczko będe miała kupione czyli dwie najdroższe rzeczy 🙂 chcoiaż z tego co wiem to u wielu osób tak jest że jedno kupują jedni rodzice a drugie drudzy albo skłądają sie po połowie dają pieniądze i sami sobie kupują rodzice dziecka 🙂

• Mamusia
Nie znasz mojego taty... on jest psychiczny... kiedyś moją siostrę w ciąży pobił i moją mamę.
A jak mama mnie urodziła i chrzestny chciał mnie odwiedzić to dostała wpierdziel ja i ona więc
musiała ukryć się w łóżeczku ściskając moje usta bym nie płakała i udawać, że nas nie ma.

• Mamusia
witam brzuszki 🙂 widzę ze o rodzinkach gadacie.. u mnie na szczescie wszystko poszlo dobrze, rodziców i tesciów powiadomilismy w przeciągu 3 tygodni od mometu zrobienia testu chcielismy byc pewni po potwierdzeniu u lekarza, na szczescie wszyscy wiadomosc przyjeli dobrze w koncu pierwszy wnuczek badz wnuczka pojawią się u moich rodziców jaki i mojego Ł. 🙂

• Mamusia
Witajcie dziewczynki 🙂

Mam wiadomości od Emsi czyli Emilki.Była na usg i wszystko jest w porządku.Dzidzia rośnie zdrowa,wszystko ma na swoim miejscu.Serduszko bije 140 na minute i jest baardzo duże lekarz powiedział że 15 tydzień.Jest przeszczęśliwa.Kazała Was pozdrowić i ucałować 😘 😘 😘 i jak tylko da rade to wejdzie do Was.A i jeszcze mówiła żeby Monisia nie panikowała że wszystko będzie dobrze.Ale o co chodzi to nie wiem ale Wy napewno wiecie 🙂