Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a mojego zgreda znowu nie ma dalej w Klagenfurcie 🤨 jeszcze ten tydzień i następny do środy a potem chyba będzie tutaj robił więc samej też nie chce mi sie nigdzie iśc a zresztą co chwile pada pogoda pod psem nic tylko do wyrka sie połozyć ale wstyd żeby dziecko patrzyło jak matka całe popołudnie śpi 😮 😮 😮

• Mamusia
Marto ja to znam z własnego doświadczenia tylko mój rzadko gra ale wiecznie grzebie w tych komputerach na weekendy znajomi dzwonia że cos sie zepsuło a ten jedzie i nawet żadnej kasy z tego nie ma nie ważne ze siedzę sama jak osioł 5 godzin i czekam aż wróci on w tym nic złego nie widzi a w tamtą sobotę to juz było przegięcie zadzwonił nasz znajomy słowak że jego znajomy potrzebuje pomocy do kompa i pojechał i wiesz co wrócił o 5 rano nastepnego dnia no kurwa wszystko rozumie może jestem jakaś inna ale no troche czasu rodzinie też trzeba poswiecić 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
hehehe jakbym slyszala o kondziu tylko on nie wrocil jeszcze o 5 rano ale tez lata naprawiac kompy i co wraca z piwem albo po piwku bo mu kolega za naprawe postawil:/wez masakra a byla gadka ze bedzie bral za to kase zeby jakos dorobic bo ja na l4 dostaje gola stawke 1000zl tak mialam te 200 czasami 300 zl jak robilam weekendy a teraz lipa zaczynam szukac czegos dorywczego najlepiej do robienia w domu a jak sie wkurwie to pojde ulotki roznosci hehehehe :/

• Mamusia
Wiesz tak to on jest zajebisty zaczal pracowac weekendy jak tylko sie da to chodzi w soboty do pracy bo widac ze chce jakos dorobic zeby nam niczego nie brakowalo ale kurde czasami jest taki trudny a najgorsze jest to ze jak popije dogaduje mi wrednie tak jak wczoraj i dzis nie widzi w tym nic zlego jeszcze obrazonego udaje :/

• Mamusia
ach te chłopy 😠 😠 😠 jak Ty ślicznie na swojego mówisz tak słodko kondziu 😜 nie no mój tez za kase chodzi ale jak idzie i zarobi chociaż parę groszy to ok traktuje to jako jego prace ale najbardziej mnie wkurza to ze innym poświęca więcej czasu niz własnej żonie i dziecku 😠 a o 5 rano po raz pierwszy wrócił ale to jest nic nie skończył i w niedzielę o 12 jechał z powrotem ale zabrał nas ze sobą bo gość lekko nawiedzony był i dzięki nam wyszedł wcześniej bo tak to pewnie do nocy znowu by siedział 😜 a ja właśnie z małym poczytałam po szwabsku 😁

• Mamusia
a wiesz mój po cało weekendowej awanturze dał mi na nowe spodnie żebym już taka wredna nie była i żebym sobie humor poprawiła hahahahahah tak więc moja taktyka nic nie robienia zdziałała cuda 😠ależ ja wredna jestem sesesese 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
no to jednak jest super mezo 🙂 mi tam wystarczy szczere przepraszam mam nadzieje ze uslysze to magiczne slowo jeszcze dzisiaj bo jak nie to tez zastosuje jakies chwyty a co do obiadu tylko dzis im powiedzialam ze jest do odgrzania w lodowce no i zrobilam im po zapiekance z serem i wedlina

• Mamusia
brawo walcz o swoje 🙂 mój też mnie przeprosił i nawet wieczorem zabrał mnie do mc donalda na loda z polewą karmelową mniam 🙂 czasami trzeba im pokazać na co nas stać wtedy bardziej nas uszanują mój stwierdził ze strasznie wredna jestem w tej ciąży ale niech sobie mówi co chce ja mam rację i koniec kochana wszystkie chwyty dozwolone tak więc walcz o swoje 😁

• Mamusia
jedz jedz a ja się znowu ważyłam dzisiaj u dziadka bo ma lepszą wagę i znowu przytyłam a co tam całe życie byłam chuda jak szkapa to teraz mogę być gruba 😁 😁 😁 mój Bartek tez powiedział że nie ma nic przeciwko to sie wogóle tym przejmować nie będę 😁

• Mamusia
kurcze Marto nie martw się ja co dwa tygodnie mam 2 kg na plusie waga wyjściowa 43 za 2 tyg 45 a teraz 47 😁 😁 😁 😁z Kamilem dobiłam do 56 a teraz na pewno będzie więcej już to czuję w takim tępie nic się nie martw po porodzie samo spadnie na prawdę wiem to z doświadczenia więc nic się nie bój 🙂

• Mamusia
e tam biegać będziemy 😁 nie no teraz poważnie 2 razy byłam w ciąży i wogóle mi nic nie wisiało sadło miałam normalny brzuszek i teraz nie żartuję 🙂 smiałam się wczoraj bo koło mnie koło bloku jest park i tam sami joggingowcy biegają i wczoraj szliśmy na spacer i mówiłam ze chłopaki w domu z dzidzią bedą zostawać a ja 5 rundek dziennie w parku zrobię jak za gruba bedę 😁