Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ale z rynku wtórnego ☺️ Także trochę z życia wyciągnął, a jędzę miał straszną baba nie miła jak mało która. No ale na szcęście spotkaliśmy się na jednej drodze i odmieniłam mu życie. Mówi , że sprawiłam że jest najszczęśliwszym facetem na ziemi i ja widzę że tak jest a po byłej żonie tylko mu nerwy zostały

Też wychodzę z tego założenia ale bardzo mnie boli to że nie mogę z nim iść narazie do ołtarza choć będzie się starał o to. Sam przyznał kiedyś że żałuje że nie mogłam być tą pierwszą i że tak późno mnie poznał. A z tamtą to było na zasadzie jestem już stary ktoś się mną zainteresował może trzeba by było się ustatkować.. No ale cóż nie mogę mu mieć tego za złe tymbardziej że wiem że miał ciężkie życie z nią intrygantka i franca jak nie wiem. Jak poznała mnie jego rodzina to nie wierzyli że może być taki szczęśliwy i zachowywać się przy mnie jakby miał przysłowiowe 15 lat i za to go kocham 😉

• Mamusia
ślub kościelny to tylko dodatek w życiu liczy się szacunek do drugiej osoby wsparcie na dobre i złe ja tez nie mam kościelnego tylko u mnie nie mieliśmy jak wziąść bo Bartek był w Austrii a ja w Polsce a później miał urodzic się Damianek i planowalismy chrzciny razem ze slubem ale niestety nie ma dziecka i slubu też nie było 🤨

• Mamusia
Czesc babiczki 🙂 ja dzis rano wstalam i cale mieszkanie mialam obklejone w karteczkach z wyznaniami milosnymi i przeprosinami od meza. Zaczelo sie od kartki na stoliku przy lozku, w przedpokoju, lazience skonczywszy na kuchni 😁 Ale tak latwo mu nie przepuszcze jeszcze rozmowa go nie ominie juz mu napisalam ze ja wroci z pracy to chce porozmawiac bo wczoraj siedzial w stolowym nie wiem do ktorej bo ja zasnelam w malym pokoju