Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kurde musze spadac bo brat ma byc o 12 u mnie a ja w pizamie z cyckami prawie na wierzchu w bluzce okropkowanej od siarki 😁 😁 wpadne pozniej bo raczej nie zamierzam sie dzisiaj nigdzie ruszac bo jutro szkola w w czwartek ginek a w pt do znajomych wiec dzis daje na luz i siedzie i sie obijam 😜oczywiscie jak doprowadze chate do ladu i skladu kurde wiecie co niby trzy pokoje a jak kurde w palacu jak chodzi o sprzatnie 😁

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wklejam Wam dziewczyny wiadomość od Kamy!! 😉"Dalej jestesmy w szpitalu i przy Majce musze ( i chce) byc bez przerwy... Przebieranie, karmienie, kompanie itd. Wiesz jak to jest... Nie mam neta bo gdybym miala to z pewnoscia wieczorkami bym zagladala... I zdawala relacje... A wiec tak... Majka za tydzien dwa bedzie juz z nami w domku 🙂 😁 🙂 Wazy 2300gr. ma 45cm. i jest sliczna i zdrowa 🙂 Bogu nie mam jak dziekowac!!! 🙂 Ciesze sie ze to juz prawie za nami, bo latwo nie bylo 😞 Ja jakos sie trzymam, spelniam sie w roli mamy i zony 🙂 Przepros dziewczyny i jak mozesz skopiuj ta wiadomosc i wklej na brzuszka w moim imieniu. By sie ciocie uspokoily 😉" 😉 😉

gosia2301 napisał(a):
Gosia i tak nas olała 😞
wcale Was wczoraj nie olałam!! Mamy cyfrę odpiętą w związku z tum mój podpiął sobie kompa do tv;p w końcu nie będzie oglądał na takim małym ekranie itd;p;p
A ja.. odpadłam.. nie wiem, wczorajszy humor, samopoczucie mnie tak powaliło, że zasnęłam nawet nie wiem kiedy... No więc mój z przyjemnymi sprawami ☺️ ☺️ musiał poczekać do rana;p;p;D

A dzisiaj.. kurde - debil ze mnie.. chciałam zdążyć na busa więc musiałam biec na przystanek:/ no i teraz mnie podbrzusze boli... mam nadzieję, że przejdzie bo Kub ciągnie na spacer...
Jak się uda to wpadnę potem/wieczorkiem.. bo niestety tv dalej nie ma więc mój będzie wołała do lapka;p 😉

Aaa.. jeszcze idzie dzisiaj na nockę.. więc koło 22 pojawię się na pewno - zróbcie dzień dobroci dla mnie i nie idźcie dzisiaj spać o 22;p;p

Mortishia24 napisał(a):
wlasnie to wczoraj tez dostalam 🙂 🙂 🙂 jezuu jak ja sie cieszeee 🙂 co tam Gocha spokojne popoludnie ci sie zdarzylo w koncu 🙂

Martuś o spokojnym popołudniu to mowy nie ma;p na takie to pewnie będę mogła liczyć dopiero jak dzieci będą na tyle duże, żeby je gdzieś wysłać;p;p

• Mamusia
ehh ja cie podziwiam normalnie jestes mega enericzna bo ja tak latalam do 7 moze 8 m-ca a treaz to mam taki mega spadki formy ze np dzis wstalam o 7 rano padlam o 9 wstalam prawie o 11 posprzatalam chatke, ugotowalam obiad i znow nie mam sily 🤪 masakra jakas mam nadzieje ze jak urodze to moja energia witalna wroci kurde ja co rabalam po 12h w pracy a potem jeszcze cos sie w domu robilo albo po 12h moglam isc na impreze a teraz 😮

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Martuś energia nie dość, że wróci to ze zdwojoną siłą 😉 teraz organizm po prostu wymordowany ciążą...
Uciekam na razie bo młody mi już buty pod nos podstawia 😉 😉

mam nadziejej ze tak mowisz bo znasz to z autopsji 🙂
czesc gosiua chata wypolerowana?? 🙂

My po spacerku.. brzuszek boli więc wróciliśmy do domu 😉
A mój mały pomocnik, jak sam na siebie zwykł mówić "Buba" właśnie sprząta za sobą brudne pampersy 😁 a posiedzieć na tyłku nie chce;p i z odpoczynku nici;(