Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
jacie nie chce już połowa września zleciała 😮 bardzo szybko nic tylko patrzeć aż będziecie po porodówkach śmigać 😁

kurde wrzesniówki hurtem dzisiaj rodzą bo czytałam 😁 i mam coraz wiekszego stresa Madziu 🙂JUZ NIEDŁUGO CORAZ BLIŻEJ JUŻ ZA CHWILĘ 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
no a jak wy zaczniecie sie sypać to potem my 🙂 i zamiast pisać ,że brzuch się napina, szyjka skraca to będziemy dzisiaj mi dziecko spać nie dało 😁 albo kolkę ma ewentualnie cała noc będziemy pisać 😁

hehehe Madziu cóż za optymistyczna wizja nieprzespanych nocy 😁 no noc nie przespana rano oczy na zapałki i dawaj do szkoły 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
no a jak wy zaczniecie sie sypać to potem my 🙂 i zamiast pisać ,że brzuch się napina, szyjka skraca to będziemy dzisiaj mi dziecko spać nie dało 😁 albo kolkę ma ewentualnie cała noc będziemy pisać 😁

hehehe Madziu cóż za optymistyczna wizja nieprzespanych nocy 😁 no noc nie przespana rano oczy na zapałki i dawaj do szkoły 😁

hehe dobre 😁 😁

• Mamusia
Perelka napisał(a):
Cześć Brzuchatki 😉 pozwoliłam sobie do Was zajrzeć,jak się czujecie u nas na wrześniu teraz cichutko jest i troszkę mi nudno.

hej Perełka u nas tez cisza czytałam ze hurtem dziewczyny rodzą a Was już tylko garstka została. U nas ok boli jak to juz przy końcówce ale dajemy radę 🙂 a ja zaglądaj do Nas jak Ci sie nudzi zawsze więcej to raźniej 😁

Gosiu no sypią się dziewczynki ,a ponarzekać każda teraz może hehe ,ja szczerze już mam dość latam po schodach z dzieciakami do szkoły, każdy dzień napięty szkoda gadać .No wam też dużo już nie zostało niektóre mogą się już powoli rozpakowywać 😉

• Mamusia
Perelka napisał(a):
Gosiu no sypią się dziewczynki ,a ponarzekać każda teraz może hehe ,ja szczerze już mam dość latam po schodach z dzieciakami do szkoły, każdy dzień napięty szkoda gadać .No wam też dużo już nie zostało niektóre mogą się już powoli rozpakowywać 😉

ja tez codziennie latam do szkoły ba musze mojego syna dowozic metrem 😁 ale wesoło jest jak ktoś pyta za ile mam termin i mówie że za 3 tygodnie to nie wierzą ze jeszcze mam siłe tak latać 😁