Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam !

sprzedam ubranka i nie tylko po mojej córeczce urodzonej w listopadzie. ceny do uzgodnienia. zawsze mozna sie dogadać 🙂
http://picasaweb.google.pl/112642762168847547414/Ubranka03#

oraz leżaczek bujaczek http://picasaweb.google.pl/112642762168847547414/Ubranka03#5516426817778314770 również cena do uzgodnienia .

nr gg
20749246

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hehe do zoo hmm tylko nie wiem jakim stworkiem czy zwierzatkiem mialabym byc 😜
Martus u kazdej z nas chyba jest niewiadomą wg miesiaczki mam na 23 a wg badan usg kazda inna data tylko usg 3D zrównało się z data planowanego porodu
moje kolezanka miala termin wg usg 3D na 25 a wg miesiaczki na 23 urodziła 24 takze to loteria kiedy maluch bedzie chciał to wyjdzie sam hehe 🙂

• Mamusia
uu sama bym zjadła cos dobrego mama robi jakis sos grzybowy na kolacje z cebulka heh zobaczymy czy malemu posmakuje 😁 hej Gosiaczku ty nasz spiochu co tam u ciebie jak brzadc? moj daje sie we znaki pod zebrami czasem az oddychac sie nie da i nadal nie jest dobrze ulozonyco prawda przekrecil sie ale glowke ma w jednym moim boku a nozki w drugim ..

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
magda123 napisał(a):
dziewczynki mąż mi robi smażoną kiełbaskę z cebulką także jak mnie długo nie będzie to znaczy że żre 😁 😁 😁

heheh kielbaska meza na kolacje no no nooo 😁 😁 😁

no nie wiem o jakiej ty kiełbasce pomyślałaś ☺️

• Mamusia
no widzisz gocha kamilek ci juz tam wszystko obgada z Adriankiem 🙂 🙂 a propo spania mnie od soboty muli spanie ze szok 🤪 moglabym wstawc tylko na siusiu, jedzonko i prysznic i caly dzien drzemac ale u mnie nocki sa zarywane bo strasznie mnie ciagnie w biodrach icipci wiec to moze tez dlatego 🤨

• Mamusia
to było tak brzuch mnie strasznie rano bolał i mu mówie ze brat juz jest duzy i moze sie urodzic no i poszedł do szkoły dzwoni do mnie o 12 i pyta czy rodzic pojechałam 🤪 🤪 🤪 a jak go odebrałam to gadał do brzucha ze moze w piatek wczesniej w żadnym wypadku bo on do szkoły musi chodzic 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
hehe
a co do spania to tez was boli miednica i uda po same kolana z jednej jak i z drugiej strony?
bo ja juz nie wiem jak mam spac bo na plecach jak leze to w brzuszku ciagnie a jak spie na bokach to rano jestem polamana z reszta jak za dlugo posiedze albo pochodze to takie dziwne uczucie tez w nogach jakby mi ktos zafundował skurczanie miesni..;/

• Mamusia
jula napisał(a):
hehe
a co do spania to tez was boli miednica i uda po same kolana z jednej jak i z drugiej strony?
bo ja juz nie wiem jak mam spac bo na plecach jak leze to w brzuszku ciagnie a jak spie na bokach to rano jestem polamana z reszta jak za dlugo posiedze albo pochodze to takie dziwne uczucie tez w nogach jakby mi ktos zafundował skurczanie miesni..;/

Jula mam dokladnie wszystko to samo i wlasnie pisalam ze przez to zarywam pol ncoki i moze dlatego tak mnie muli ciagle spanie a moze tak jak gosia pisze organizm sie przygotowuje wole to drugioe 😜 😜 😜