Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
magda123 napisał(a):
piżame czy koszule nocną bo ja mam dwie tylko nie chce mi sie ich odświeżyć 😁 taki leń ze mnie ☺️

no lasnie koszulejuz kupilam a ze nie lubie ogolnie oszuli to ona bedzie do porodu wiesz latwiejszy dostep 😁 a pozniej chce sie wbic w wwygodna pizamke taka z bluzka i gatkami tylko wszedzie jak jest fajna to nie ma tych guzikow na klacie zeby bylo latwiej cycuszkiem karmic malego 😉

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Independent_19 napisał(a):
No mówię Wam Dziewczyny mam takiego doła że szok , płakać mi się chce cały czas mam łzy w oczach ;/ Nie chcę znów tam trafić

Marta sorry ,że to powiem a wolisz przez ciśnienie aby ci się łożysko odkleiło czy mieć cesarkę??więc nie wyj tylko myśl pozytywnie 😉 lekarz wie co robi 🙂

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
magda123 napisał(a):
piżame czy koszule nocną bo ja mam dwie tylko nie chce mi sie ich odświeżyć 😁 taki leń ze mnie ☺️

no lasnie koszulejuz kupilam a ze nie lubie ogolnie oszuli to ona bedzie do porodu wiesz latwiejszy dostep 😁 a pozniej chce sie wbic w wwygodna pizamke taka z bluzka i gatkami tylko wszedzie jak jest fajna to nie ma tych guzikow na klacie zeby bylo latwiej cycuszkiem karmic malego 😉

tam gdzie ja będe rodzić jakbyś założyła piżamę to by cię opieprzyli 🙂

Przecież wiadome że pójdę do tego cholernego szpitala dla bezpieczenstwa swojego i dziecka tylko mowilam w ten sposob ze jest mi ciezko znow tam wracac bo takie miejsca mnie strasznie przygnebiaja

• Mamusia
Independent_19 napisał(a):
Przecież wiadome że pójdę do tego cholernego szpitala dla bezpieczenstwa swojego i dziecka tylko mowilam w ten sposob ze jest mi ciezko znow tam wracac bo takie miejsca mnie strasznie przygnebiaja

no i tak trzymaj tylko mi te oczy wytrzyj z tych łez 🙂

• Mamusia
marta ja zawsze jak mam takiego dolka i zaczynam sie nad soba "uzalac" jak ja to nie mam zle to wtedy robie sobie taka terapie szokowa i mysle o przypadkach z naszego forum tych tragicznych i od razu dostaje takiego myslowego plaskacza w leb ze to co mi sie dzieje to nic w porownaniu z tym co maja inni :/

Masz rację Martuś, ale myślę sobie co będzie kiedy będą mnie trzymać tam do samego porodu np czyli miesiąc i troszkę ? To jest najgorsze 🥴 Bo dwa dni trzy cztery to nie jest problem

• Mamusia
marta koniec uzalania sie nad soba przeciez dla malego dasz rade masz byc twarda a uzalanie sie nic nie da wiec glowka do gory i troche samozaparcia i pozytywnego myslenia . iektore od 3,4 m-ca leza w szpitalach tez tego nienawidzac ale dla maluszka kobieta jest w stanie zniesc wszystko mowie ci 😘 😘

• Mamusia
A co bedzie to bedzie i ani ty ani ja ani nikt nie ma na to wplywu wiec trzeba nabrac pokory i brac to co los przynosi bo zawsze moze byc gorzej ja wychodze z zalozenia ze powinnas sie cieszyc ze bedziesz pod stala opieka, ze masz lekarza ktory zadbal o to zebycs ta opieke mialaa, ze maluszek jest zdrowwy i nawet jak sie teraz urodzi to bedzie git 🙂 A to ze nawet te 4 czy 5 tyg bedziesz musiala lezec jest tylko sprawdzianem a nagroda juz tuz tuz 🙂

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
A co bedzie to bedzie i ani ty ani ja ani nikt nie ma na to wplywu wiec trzeba nabrac pokory i brac to co los przynosi bo zawsze moze byc gorzej ja wychodze z zalozenia ze powinnas sie cieszyc ze bedziesz pod stala opieka, ze masz lekarza ktory zadbal o to zebycs ta opieke mialaa, ze maluszek jest zdrowwy i nawet jak sie teraz urodzi to bedzie git 🙂 A to ze nawet te 4 czy 5 tyg bedziesz musiala lezec jest tylko sprawdzianem a nagroda juz tuz tuz 🙂

sprawdzian na cierpliwość 🙂

Buuu.. i znowu nie posiedzę;p wróciłam to się Kub obudził a teraz jedziemy się szczepić.. wrrr... do wieczorka!! 😉 😘

a Martuśka jeśli jeszcze jesteś - to nie martw się 😉 zostaw nr tel i dawaj znać co u Ciebie 😉 żaden szpital nie będzie przeszkodą w kontakcie z nami;D