Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witajcie moje Kochane, ja to zawsze mam pod górkę cholera jasna ;/ Byłam u lekarza rozwarcie 1.5 cm ale powiedzial ze spoko dzidzia jest już na tyle duża że można spokojnie rodzić więc fenoterol mam brać do czwartku a później odstawić.. Najgorsze jest to że znowu mnie skierowali do szpitala z powodu nadciśnienia miałam 150/110 i do dupy znów oglądać te korytarze;/

Taka moja uroda mi się wydaje zawsze miałąm duże ciśnienie, nawet pokazałam mu to zaświadczenie od kardiologa że wszystko ok a on dalej swoje nosz kurwa aż mi się płakać dziewczyny chce ;( Jedynie tyle dobrze że lekarz mówi że nawet jakbym dziś urodziła to maluch jest już bezpieczny

Martuś ja nie mam czegoś takiego ale inne cholerstwo mnie czeka z rękami. Głupia nie ściągnęłam sobie pierścionków a teraz już nie da się ich ściągnąć i dupa trzeba będzie zdejmować jakąś piłką u jubilera czy nie wiem co bo jak mi jeszcze bardziej napuchną to krew mi może do nich nie dopływać 🤢

• Mamusia
Martuska wiem o czym mowisz ja mialam tak kiedys pierscionek z jakiejsc blaszki na ktora bylam uczulona ale tak mi ise podobal ze go nosilam a palec puchl puch az spuchl do tego stopnia ze wlasnie przestala mi krew dochodzic do tego palucha i tata mi go cial taka specjalna pilka makabraaa