Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
o są babeczki mowie zajrze co sie dzieje i nie bylo nikogo poczytałam i widze mamy tu jakies zoo 😜 hehe
Martucha tobie to wspołczuje tego szpitala ale ciesz sie ze juz jestes w 35 tyg. teraz maluch jest juz w pelni wykształcony pluca mu działaja i z reguly ma prawidlowa wage wiec bez strachu u mnie tez bylo byle donosic do 35 tygodnia i dlatego fenoterol zmniejszony a 27 wrzesnia ma byc kompletnie odstawiony i niech sie dzieje co chce 😉

• Mamusia
no tak mi lekarz powiedział ze nie ma co sie bac i juz moge sie przygotowywac pomalu do szpitala bo lepiej urodzic wczesniej tydzien czy dwa niz przenosic bo to wcale nie jest zdrowe dla dziecka a jak zadlugo bierze sie fenoterol to macica robi sie leniwa i nie wytwarza skurczów i jest problem bo lekarze nie wiedza wtedy co robic i decyduja się na cesarke...

• Mamusia
madzia mi wg ostatniego usg wyszlo ze maly ma obw brzuszka na 37 tydz obw glowki na 36 a udko ma juz na 38 prawie wiec moze byc tak ze ja juz naprawde mam ten 38 i wg tego wyszedl mi termin na 23 wrzesnia a na poczatku jak sie dowiedzialam o ciazy to mialam termin wg ost miesiaczki obliczanyu i wtedy bylo 13 pazdziernik wiec moja data porodu jest tak naprawde wielka niewiadoma

• Mamusia
heheh jasne juz bede miala sile machac kazdym paluchem z osobna 😁 😁 😁 😁
Julus u mnie w porzadku oprocz typowych dolegliwosci przy koncowce no i wlasnie pisalam ze dzis mnie jakies skurcze lapia co jakis czas ale sa nieregularne i slabe i parosekundowe wiec to pewnie dopiero te przepowiadajace co sa dwa , trzy tyg przed porodem to by sioe zgadzalo w sumie 🙂