Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
maluda napisał(a):
jejku,po to tu jesteśmy aby podpowiadać sobie jak radzić w tych trudnych miesiącach,ale i po to abyśmy zapomniala na chwile o porodzie,rzyganiu i zgadze.Babcie z beretami na glowach musialyby sie na nas poobrażać.

Maludzia ale sa ludzie i parapety niestety 😁 buziak kochana mam nadziejej ze ty juz na stale spowrotem a nie ze znow coiie nie bedzie miesiac bo normalnie ubije 😜

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja to sie ciesze kiedy mnie brzuch ze śmiechu boli i szczęki w zawiasach tak bolą,ze gadać nie idzie.Moja rodzinka,to juz na moje chichoty nie raeaguje 🙂.Martuśiu obiecuje,ze juz mi komp sie nie popsuje,a chlopaki samą w domu nie zostawią odciętą od świata 😁.NOOO mam taką kurde kurde nadzieje:P

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
a ja powiedziałam mojem ze bez laptopa nie rodze i koniec 😠

to od razu będziesz nam zdawać relację typu teraz rozwarcie na 2 palce?? 😁 😁 😁

no a co ty mysalłaś kamerke załącze bedziecie mieć live z porodówki 😁 😁 😁

• Mamusia
maluda napisał(a):
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
a ja powiedziałam mojem ze bez laptopa nie rodze i koniec 😠

to od razu będziesz nam zdawać relację typu teraz rozwarcie na 2 palce?? 😁 😁 😁

kużwa dobre,szkoda,ze laptopa nie mam tylko tą krowe

ja mam lampka tylko na kablu 😞 i mi nie sięgnie do szpitala 😁

• Mamusia
Monisia1989 napisał(a):
Gorzej nie mogłyście potraktować Moniki zwłaszcza w jej stanie. Potrzebowała waszego wsparcia, na nią zawsze mogłyście liczyć, a wy takimi postami ją potraktowałyście. Nie miała nikogo komu mogła by się pożalić (nie mogłem być przy niej). Wstyd mi za was, bo ona was wspierała zawsze w każdej sytuacji a wy zostawiliście ją samą i zmieszaliście z błotem. Możecie ją usunąć z październikówek. Wstyd mi za was. Nie dość, że przeżywa koszmar to jeszcze po przeczytaniu postów od was zrobiło się jeszcze gorzej. Zamknęła się w sobie,do nikogo nie odzywa, ciągle zalewa łzami. Wstydźcie się.
ozeszzzz kurrrr... dopiero teraz to przeczytalam JAaaa jebiee nie wyrobie Jemu za nas wstyd rozumiecie?? 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Dawid

• Mamusia
NO A TERAZ POWAGA WCZORAJ GADAŁAM Z MOIM NA TEN TEMAT ZE MAM MI LAPTOPA PRZYWIESC BO JA MUSZE MIEC Z WAMI KONTAKT POWIEDZIAŁ ZE COŚ WYKOMBINUJE BO JA MAM LINUXA I TEN SYSTEM PODOBNO NIE ŁACZY SIE BEZPRZEWODOWO NO ALE MAM ZDOLNEGO MĘZA ON DLA MNIE NAWET JAK BEDZIE TRZEBA TO JAKIES ZABEZPIECZENIA SYSTEMU ZŁAMIE BYLE BY ZONKA BRZUSZKA MIAŁA 🤪 🤪 🤪