Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
jejku dzisiaj rano myślałam ,że będe szukać szuwarka ja sobie śpie a tu w momencie mnie takie nudności zlapały ,że szok 😉 aż dziecko się spytało czy coś mnie boli 🙂 i mnie za to wycałowała 😁

o rety to widze ze wszystkie jesteśmy na tym samym etapie mdłości szuwarków i bóli zołądka 😞jak wczoraj sie położyłam to na szczęscie mi przeszło 🙂 u mnie coś ciśnienie do dupy bo normalnie pije kawe i oczy mi sie same zamykają 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
maluda napisał(a):
cześć klachulki,widze,ze tylko Wy dwie sie angażujecie w brzuszek,a gdzie Marta moja ulubina zobczulka 🙂 🙂

hej Maludko nasz Fionka pewnie koło 10 zajrzy bo z regóły o tej godzinie wpada 🙂

a to Marta jest Fiona a ja wczoraj tyle myślałam kto nią jest ☺️ ☺️

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
maluda napisał(a):
cześć klachulki,widze,ze tylko Wy dwie sie angażujecie w brzuszek,a gdzie Marta moja ulubina zobczulka 🙂 🙂

hej Maludko nasz Fionka pewnie koło 10 zajrzy bo z regóły o tej godzinie wpada 🙂

a to Marta jest Fiona a ja wczoraj tyle myślałam kto nią jest ☺️ ☺️

hehehe to nie wiedziałaś? 🤪 🤪 🤪 Juz postanowione Fiona na bramce stoi i nie podbieraj jej etatu 😠 tys hipcio ja wieloryb to atrakcje naszego z.o.o 🙂

• Mamusia
Ciesze sie,ze Was zastalam.Przynajmiej mam do kogo dzioba otworzyc.Jej dziewczyny jaki u mnie burdel w domu,ja chyba na glowe upadlam rzucając sie na ten renont.Chyba to jednak dobry znak,ze chociaz pod koniec ciąży monza sie dobrze czyć 😁 😁

Hehe Fionka,to wlasnie Gosia nazwala Marte po tym jak nam fotke wyslala,bylo duzo śmiechu wtedy 😁

• Mamusia
Maludko kochana my otwieramy małe prywatne z.o.o jak sobie zyczysz to możesz dołączyc na stanie mamy już hipcia orkę i wieloryba no i oczywiście naszego ochroniarza Fionkę tak więc jak chcesz dołączyć to określ się do jakiego gatunku ptaków ssaków czy też robaków chcesz przynależeć 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
maluda napisał(a):
Gosiu,a Ty masz juz zapędy do porodu???Pewnie tak Cie straszy jak mnie miesiąc temu.Najpierw uszykowalam wszystko dla dziecka,potem walize do szpitala,a teraz remont hehe robie.To trzeba być tylko w ciąży i mieć ten syndrom uwijania gniazda w 37-38 tygodniu. 😁 😁 😁

e Maludo za mną też chodzą porządki generalne i jutro zamierzam sie zmobilizować i mieszkanie do góry nogami przewrócić ☺️ może i straszy masz rację 🙂

• Mamusia
maluda napisał(a):
A orka to ktora????
No ja kiedys mialam w komórce takiego pieknego rekinka z machającym ogonkiem,wielkaa gęba i ten maly ogonek.Siostra ochrzcila mnie RYJ REKINA.Moze byc jestem najstarsz,to moge miec brzydki pseudonim ale jak my to zapamietamy???? 🙂

orka to gogr 😁