Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

teraz to już sobie możesz wyobrazić;p a swoją drogą ja jak byłam w 8/9 miesiącu z Kubą to woziłam na rowerze kanapki mężowi do pracy 😁 było widowisko dla przechodniów 😁 hehe

magda123 napisał(a):
tak patrzę na twojego Kubka i powiem ,że nie jest do ciebie podobny jedynie ma twój nos 😜 🙂

No co Ty;p oczy też ma moje 😁 tylko jest mały i wydają się większe;p ale kolor idento jak mój;D usta - mojego brata;p ale fakt, że robi się coraz bardziej podobny do ojca;p;p

magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
jej super włoski 🤪 🤪 🤪 magda ja czekam na zdjecie hipcia bo ja wieloryb i zakładamy prywatne z.o.o 🤪

poproszę mojego starego żeby mi zrobił 😁 jak umyję ząbki dziecku a chcesz nagi czy przykryty??

Magda głupie pytanie;p a jakiej się odpowiedzi spodziewasz???:P:P przecież nasz wieloryb to pierwsza klasa zboczuś;p;p

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Powiem Ci, że trochę szkoda.. bo nie lubię takich sytuacji nawet na forum...
a poza tym im nas więcej tym lepiej...

Gosiu ale ja nie uważam ze ją czym kolwiek obraziłyśmy to jest robienie wielkiego halo z niczego takie jest moje zdanie a Monika mogła sama napisac ze czuje sie urażona a nie nagle jej facet wyskakuje jak filip z konopii i stwierdza ze monika ma depresje przez nas...ja sie nieczemu winna nie czuje taka jest prawda jeszcze niedługo nas oskarżą ze wywołałysmy jej przedwczesny poród 😮

gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):
Powiem Ci, że trochę szkoda.. bo nie lubię takich sytuacji nawet na forum...
a poza tym im nas więcej tym lepiej...

Gosiu ale ja nie uważam ze ją czym kolwiek obraziłyśmy to jest robienie wielkiego halo z niczego takie jest moje zdanie a Monika mogła sama napisac ze czuje sie urażona a nie nagle jej facet wyskakuje jak filip z konopii i stwierdza ze monika ma depresje przez nas...ja sie nieczemu winna nie czuje taka jest prawda jeszcze niedługo nas oskarżą ze wywołałysmy jej przedwczesny poród 😮

Otóż to... tym bardziej, że jedyne czego można powiedzieć się uczepiłyśmy to ten kropkowy post.. A w ogóle to brzydko przeszła mi przez głowę myśl, że to ona sama napisała i podpisała się imieniem chłopaka... a obarczanie nas jej depresją to lekka przesada. Z resztą. Kończę temat bo przyjemny nie jest i nie ma się co denerwować..