Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

no to jestem z powrotem 😉 zarzuciłam henną na włosy;p kolor pewnie jak zwykle nie chwyci. ale przynajmniej włosy będą przyjemniejsze w dotyku.. bo strasznie suche mam;(

jesteś jeszcze????????

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

może się zatrułaś czymś??? albo zaszłaś w ciążę!!! 😮
październik lada dzień to się rozpakujesz i już.. a do listopada jeszcze tyyyyle;p;p

A co do sprzątania.. to powiem Ci, że nawet się tak nie ozapieprzałam... no ale poszorowałam łazienkę, trochę odkurzacza i mopa w pozycji schylonej i wystarczyło... a już wstałam z takim dziwnym bólem więc tylko go poprawiłam.. no ale teraz skoro mojego nie ma będę mogła się spokojnie zająć sobą, odprężyć i może do jutra przejdzie 😉

a w ogóle to cały czas czuję skurcze w nogach:/ niby biorę magnez... a tu nic..
takie to dziwne bo jak złapie taki skurcz nagły to poboli na chwilę i przestanie.. a ja mam taki lżejszy ale non stop. i nigdy nie wiem kiedy spodziewać się, że zaboli mocniej;p

• Mamusia
GoGr napisał(a):
a w ogóle to cały czas czuję skurcze w nogach:/ niby biorę magnez... a tu nic..
takie to dziwne bo jak złapie taki skurcz nagły to poboli na chwilę i przestanie.. a ja mam taki lżejszy ale non stop. i nigdy nie wiem kiedy spodziewać się, że zaboli mocniej;p

mnie przed wczoraj załpał na prawej nodze a dziaiaj na lewej zaaplikowałam magnez zobaqczymy czy dzisiaj tez bedzie 🤨

Wiesz co.. wcale nie mam siły.. ale cały czas mam cholerne wrażenie, że nic nie robię 😞 i samej mi głupio z tym... no więc coś muszę wymyślać, żeby choć trochę przyciszyć sumienie;p

ale teraz mam potrzebę robienia czegoś 😉 Powoli kończymy wymieniać okna i może w końcu weźmiemy się za pokój Kubcia!!;D w końcu i tak na ocieplanie góry nie ma pogody...
tak cholernie mam nadzieję, że wreszcie będziemy to mieć z głowy, że naprawdę chce mi się wszystko a nawet więcej 😉

oj żebyś wiedziała;D w tamtym roku miałam to samo - czekałam aż wyremontujemy sypialnię - też ich długo nie mogłam do tego zmusić;p;p
uwielbiam to uczucie kiedy widać, że coś się posuwa do przodu, że coś już jest zrobione 😉

Idź, uciekaj, przytulaj się 😉 ja pewnie jeszcze trochę posiedzę... nadrobię sobie pierwsze odcinki House'a bo mi się dni pomyliły i w pt chciałam oglądać bo myślałam, że to czwartek;p;p

Dobrej nocy:*