Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ale ostatnio mnie wyreczyl moj mezczyzna, i zjechal 3 km za mnie.. To jak zjeżdzał z krawężnika to myślałam że urodzę hehe tak mnie potrząsło 😁 To później jechał 40 na godzinę bo miał wyrzuty sumienia no i bał się że wpadnie w dziury bo tych u nas pod dostatkiem. Wiesz co Gosiu tak mi się przypomniało ciekawe co się dzieje z Estercią?? Odzywała się do Was ostatnio?

Gocha plus dla Ciebie za "ustawionego" męża 😁

aaa.. co do komentarza chłopaka Moniki to uważam, że jest bezczelny.. zawsze miałam wrażenie, że dziewczyna oczekuje, że będziemy się wszystkie użalać nad nią... jedyne co pisała tu krótka info, że u niej jak zwykle.. nigdy nie przyłączyła się do normalnej rozmowy.. a potem to już w ogóle.. jak rozumieć post ".", który jest już z resztą omówiony.. Więc jeśli coś.. to ja sobie wypraszam teksty w stylu "wstydźcie się" bo to tamto i siamto... Nie jesteśmy wróżkami i nie musimy wiedzieć co przeszła bądź aktualnie przechodzi... Straszne cyrki odstawiają tak na mój gust;p

Jak tam laski w ogóle??:P bo mi mały żołądek przycisnął;(

ja tak myślę, że dzieciątka nam żołądki atakują.. bo mi się zaczęło niedobrze robić tak bez powodu i potem tak samo szybko przeszło...

A co do komentowania bądź nie komentowania.. nie lubię kiedy ktoś obrzuca mnie takimi słowami.. a uważam, że jeśli nie ma racji to mam prawo się bronić 😉

Kurde.. Kub zasnął;D masakra.. chciał się bawić, że jest małe dzidzi.. ułożył się do lulania (jak bobaska) i robił "łaaaa, łaaaa" takim skrzeczącym głosikiem a jak mi zaczęłam robić "aaaaa-aaaa" to się oburzył.. Było ok dopiero jak mu powiedziałam, że tak się usypia małe dzieci 😁 hehe

A jeszcze co do włosów.. hmm... henna mi chwyciła;p wprawdzie odrosty trochę słabo i muszę poprawić ale mam teraz moje cudne marchewkowe włosy 😁 nie takie sprane;p;p

• Mamusia
drogi chlopaku Moniki skoro nie pisałeś z nami nie piszesz to nas nie oceniaj 😜 bo z Moniki nikt się nie wyśmiewał tylko z jej posta piasnym niewidocznym długopisem to tyle co mam TOBIE DO PRZEKAZANIA 🙂 i dziękuję za twoją uwagę w uważnym czytaniu 🙂 naszych starych postów i terazniejszych 🙂

moje przymarchewione włoski;p;p
[URL=http://img824.imageshack.us/i/dsc09232st.jpg/][IMG]http://img824.imageshack.us/img824/7758/dsc09232st.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]