Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Cholerka.. jadę jutro szczepić Kubka.. nie lubię tego jak diabli... zwykle jedziemy razem z Grześkiem a jutro sami musimy przez to przejść.. mam nadzieję, że po chorobie mu nic już nie zostało i będzie z głowy..

Kurde.. zgaga przeszła na mnie z mojego;p przedtem on narzekał teraz ja czuję;p

• Mamusia
kurcze dziewczynki ja nie wiedziałąm nic o Darii synku az mi glupio ☺️ 🤨 teraz sie wlasnie dowiedziałam jak ndrobilam;/ ehh malenkie biedactwo Daruś trzymaj sie 😘

no Martus ci wspolczuje tego fenoterolu bo ja mialam dosc po tych trzech tabletkach a co dopiero jak Ty i 12 masakra 🤢

• Mamusia
widze tez ze Monika znow ma jakies pretensje do nas .. i po co to nie rozumiem 😮 jakbysmy bogu ducha winne byly 😮
u Maludki widze tez poprawa 🙂 bedzie dobrze dziewczyny rozpakujemy sie w terminie 😆
no nic spadam spac kolorowych snow wam zycze babolki 🙂

• Mamusia
tu jest hipcio na weselu 😜

a tu hipcio z wczoraj 😁

• Mamusia
ty nie obrażaj swojego w wieku bo ja też mam tyle samo 😜 dzisiaj miałam koszmar nocny związany z chłopakiem Moniki ,że na nas powyzywał i jakoś nazwał ale nie pamiętam szczegółów 😜
co tam Gosiula u ciebie?? zaprowadziłaś młodego??
tak jak ja u siebie wdzę hipcia tak ty wieloryba 😁 😁 😁

• Mamusia
aha zapomniałam aż mi wstyd ☺️ mnie tam sie chłopak Moniki nie śnił ale za to standardowo od kilu nocy mam schize ze wody mi odchodzą i ze zaczynam rodzić ☺️ ☺️ ☺️ kuźwa to juz męczące jest ale chyba cosik niedługo będzie bo za często coś mnie boli brzuch jak na miesiączkę 🤨
Tak młody w szkole ja właśnie zjadłam i niedługo kumpela na kwe przyjdzie bo jest koło mnie u dentysty sadysty 😜

• Mamusia
magda123 napisał(a):
poczekaj z tym porodem na swój termin 🙂 a nie wszystkie by chciały we wrześniu rodzić 😁
Madziu tylko u mnie jest troszke inna sytuacja u mnie rok teraz minął od ostatniego porodu więc tam wszystko jest ze tak powiem osłabione z deka i licze sie z tym ze moze byc wczesniej ale nie napalam sie bo równie dobrze może byc po terminie 😜
ZDRÓWKO 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
[URL=http://img691.imageshack.us/i/warsztatydlamilosnikowk.jpg/][IMG]http://img691.imageshack.us/img691/4621/warsztatydlamilosnikowk.jpg[/IMG][/URL]