Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
nie psujesz 🙂 zostań może choć trochę ci sie poprawi

dzieki Madziu ale mi poprawi m i sie mam juz dość ja zapierdalam w 9 miesiacu ze szmatą a ten cały dzien i poł nocy siedzi i gra i jeszcze ma do mnie aluzje huj mu w dupe ale ja tak zyc nie bede albo cos zrobi ze swoim mozgiem albo zostanie sam ze swoją grą 😠

• Mamusia
magda123 napisał(a):
to mówisz ,że rozmyslasz rozwód czy coś w tym rodzaju?? przekichane masz gra jest ważniejsza smutna prawda 😞 może zmieni się jak dziecko się urodzi?

hahhaha zabawne jak Kamil był mały to on go widział raz na 2 tygodnie albo w miesiacu i uwazasze ze teraz co nagle bedzie sie dzieckiem zajmował 😁 to nie ten typ poprostu ja bede sobie z dziecmi a on niech sobie robi co chce juz mi to zwisa wszystko 😞

• Mamusia
Madziu raz na jakis czas wyjdzie gdzies z nami np jutro obiecał Kamilowi rower w takim wielkim parku ale z regóły chodzimy sami bo on przed pracą odpocząć musi o przepraszam na cmentarz z nami jeździ w prawie kazdą niedzielę. Teraz jest za Kamilem no ale Kamil zajmuje sie soba nie potrzebuje ciągłej opieki inaczej jak dziecko jest małe a inaczej jak do szkoły chodzi 🙂Juz nie o to chodzi ma ciezka prace niech sobie troche odpocznie ale nie całą sobote i niedziele spedza przy kompie nawet prania od południa nie rozwiesił bo nie ma czasu wstac z przed kompa huj to on nie bedzie maił w czym isc do pracy nie ja mowiłam 5 razy a ten dalej nic wiec co ja mam sie denerwowac 😞alez ci smęce 😞

• Mamusia
nie rozwiesiłam i nie mam najmniejszego zamiaru tego robić 😠 a od poniedziałku niech sobie robi koło siebie zobaczymy ile czasu mu na granie zostanie 😠 Madziu ja jestem tolerancyjna rozumie pograc sobie 3 czy 4 godziny dziennie dla odprężenia ale to co teraz robi to juz jest szczyt wszystkiego jeszcze sie okaże że rodze a ten mi powie zebym zaczekała bo on levela skończyc musi 😠

• Mamusia
ja tam czekac nie zmaierzam jak mnie wkurwi to pojade sama ale na oddział do mnie nie wejdzie juz mu to załatwie 😠 nosz Madziu chyba mu zaraz przypierdole wałkiem mam taka ochote ze szok 😁 kurde mnie codziennie brzuch teraz boli mam nadzieje ze jeszcze pochodze troszke bo wiesz zebrania i te sprawy 🙃