Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Independent_19 napisał(a):
Cześć moje Wariatki;* Ja to jestem jednak dobrym psychologiem bo odrazu rozpoznalam ta dziewczyne ze cos ma z beretem 🙃

Marta do tego nie trzeba byc psychologiem ja to stwierdzilam jak podala imie dla dziecka ale niewazne przynajmniej smiesznie jest 😁

Ja zaczęłam coś podejrzewać po pierwszym przeczytanym poście i szczerze ta osoba mnie denerwowala od poczatku... A będę kupować rzeczy dla małego i dla mnie do szpitala jak i po, a poza tym jakieś spożywczaki i spodnie bo już gruba maciorka ze mnie 😁

Dziewczyny mi już tak masakrycznie ciężko, ten mój byczek juz prawie miejsca nie ma 😞 Ciągle dostaje w żebra, nie mówiąc już o tym że nie moge wziąć głębszego wdechu... Nie mówiąc o kręgosłupie... Już chcę żeby moja perełka wyszła z brzuszka i była z mamusią 😁 A i stanęło na imieniu Ksawery tylko teraz zostało mi przekonać Krisa 😮

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
No Gosia mozliwe w sumie 🙂 😁 Martus ja stiwrdzilam ze juz mi ise nie oplaca kupowac spodni aa w dupie to mam kupilam jedne legginsy i styknie 😜 ii tak sie juz czuje jak wiesniara to jeszcze te dwa, trzy tyg dam rade 😁

heheheheh nie mogę ale z ciebie wieśniara mimo,że cie nie widzę 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Martus tylko dobrze sie zastanow bo jak ci sie znow znudzi to juz bedzie ciezko potem zmienic zreszta slyszlama ze podobno jak dzidzie ci dadza na rece to juz wiesz jak ma sie nazywac takie czatry mary sie robi 😁 😜
Magda nie no przepraszam wcale nie twqierdze ze sie smiejecie z kolezanki Moniki ona przeciez tyle przeszla ojciec alkoholik bijacy ja i matke, facet ktory wali w maszyny a ona ciagle po szpitalach krwawi ale w sumie ma czas zrobic sobie zdjecie sali w ktorej lezy i jesszcze obrobic to w photoshopie 😁 😁 😁 dzielna jest po prostu
JA TAM MYSLE ZE WY JEJ ZWYCZAJNIE ZAZDROSCICIE 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
Martus tylko dobrze sie zastanow bo jak ci sie znow znudzi to juz bedzie ciezko potem zmienic zreszta slyszlama ze podobno jak dzidzie ci dadza na rece to juz wiesz jak ma sie nazywac takie czatry mary sie robi 😁 😜
Magda nie no przepraszam wcale nie twqierdze ze sie smiejecie z kolezanki Moniki ona przeciez tyle przeszla ojciec alkoholik bijacy ja i matke, facet ktory wali w maszyny a ona ciagle po szpitalach krwawi ale w sumie ma czas zrobic sobie zdjecie sali w ktorej lezy i jesszcze obrobic to w photoshopie 😁 😁 😁 dzielna jest po prostu
JA TAM MYSLE ZE WY JEJ ZWYCZAJNIE ZAZDROSCICIE 😁 😁 😁 😁

no a skąd wiesz ??a fajnie wyszło to zdjęcie poprawione po photoshopie?
a troche dziewczyna przeszła nawet nie wiedziałam ☺️