Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
a czego się boisz przecież wiesz na czym polega poród 🙂 ja stwierdzam ,że nie mam tych pierdół pokupowanych tych najważniejszych 😉

nie no wiem jak wyglada ale boje sie ze długo bedzie bo tak ogólnie to wiem co mnie czeka 😜 ja jutro skocze po pizamke i juz wszystko mam w torbie gotowe 😉

• Mamusia
magda123 napisał(a):
ja nawet torby nie mam to znaczy mam taką starą moją i bardzo dużą 😉 ale chciałam kupić mniejszą 😉 nie mam pampersów ,wkładów poporodowych ,soli fizjologicznej ,takich pierdółek a i najważniejsze nie mam pościeli do łóżeczka 😞o której zapomniałam

a ja mam malenka torbe bo tu wszystko dają mam kosmetyki reczniki 2 chociaz w szpitalu daja kapcie szlafrok skarpetki bielizne i stanik do karmienia a pizamke sobie wezme dla własnej wygody bo koszule maja wielkie rozmiary 🤨 pampersów tez nie mam mąz zakupi jak bede w szpitalu 🙂

• Mamusia
magda123 napisał(a):
😮 😮 u mnie aż takich rarytasów nie ma 😞 jak chapcie ,szlafrok,czy stanik to musisz wziąć sobie sama z domu 😜
Ale mi brzucha zamula wcale nie chce mi się wgrywać 😠

nie Madziu kapcie bielizne szlafrok to mam w mojej torbie z domku 😁 tu daja podpaski koszule ręczniki pampersy kosmetyki dla maluszka wiec tego brac nie musze 🙂 a mnie dzis nie muli wczoraj zamulał 😠

• Mamusia
a sa tu takie szpitale kiedys kolega lezał to dostał wszystko pizame szlafrok kapcie 😁 😁 😁 powiem ci szczerze ze reczników wcale nie musze pizamki nie musze ale swoje to swoje nie szpitalne ☺️ dzisiaj testowałam czy da sie na brzuszku pisac z telefonu i da jupii tylko musze zaiwanic mojemu mezowi bo na moim sie nie da 😠

• Mamusia
magda123 napisał(a):
a jeśli chodzi o szpital to w Polsce ,że by ci dali szlafrok 😁 😁 😁 😁 😁 raczej żebyś ty im dała ale w łapę 😁

Maludka co cię tak bawi??a może już rodzisz

EEEEEEEE nie ma tak żle,nawet koszule dadzą ale jak chcesz coś zostawić dla szpitala to chętnie wezmą 🙂