Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

gosia2301 napisał(a):
Gocha nie szalej bo do zjazdu nie dotrwasz 😠

No ale ktoś to musi zrobić.. nie zostawię w domu takiego bagna jak w niedzielę mają przyjechać.. a raczej na mojego liczyć nie ma co;p posprzątam dzisiaj dokładnie, żeby on potem mógł tylko tak po wierzchu 😉

• Mamusia
GoGr napisał(a):
gosia2301 napisał(a):

No ale ktoś to musi zrobić.. nie zostawię w domu takiego bagna jak w niedzielę mają przyjechać.. a raczej na mojego liczyć nie ma co;p posprzątam dzisiaj dokładnie, żeby on potem mógł tylko tak po wierzchu 😉

ej kuźwa Gośka jak mu bajzlu nie zostawisz to nie przekonasz sie czy mozesz na niego liczyc czy nie zobaczysz jak bedziesz tak wariowac zjazd w szpitalu spedzisz bo Twój jest wygodny i mu sie nie chce 🤨

• Mamusia
Pati200 napisał(a):
😞Gosia własnie niedawno wstałam juz od tego lezenia boki biodra mnie bola masakra normalnie dzis mi sie płakać chce 😞

Pati nie płacz kochana bo to i tak nic nie daje ja juz to przerabiałam ☺️wiem co to za bóle bo tez takie miałam a przed porodem ba po terminie tylko kregosłup mnie boli wszystko przeszło jak ręką odjął ☺️

gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):
gosia2301 napisał(a):

ej kuźwa Gośka jak mu bajzlu nie zostawisz to nie przekonasz sie czy mozesz na niego liczyc czy nie zobaczysz jak bedziesz tak wariowac zjazd w szpitalu spedzisz bo Twój jest wygodny i mu sie nie chce 🤨

Oj kochana.. jak tego nie zrobię to zanim mój o tym pomyśli całą robotę odwali za niego teściowa.. a nie chcę żeby było, że zostawiłam burdel a ona po mnie musiała sprzątać...
Wolę to zrobić szybko i spokój 😉 NIe ma tego znowu tak dużo 😉 A jest moja siostra bo mają dzisiaj w szkole wolne to mi pomaga 😉
Z resztą;p dla własnej wygody to robię 😁 już mi się nie chce w tym syfie siedzieć;p;p

gosia2301 napisał(a):
Pati200 napisał(a):
😞Gosia własnie niedawno wstałam juz od tego lezenia boki biodra mnie bola masakra normalnie dzis mi sie płakać chce 😞

Pati nie płacz kochana bo to i tak nic nie daje ja juz to przerabiałam ☺️wiem co to za bóle bo tez takie miałam a przed porodem ba po terminie tylko kregosłup mnie boli wszystko przeszło jak ręką odjął ☺️

Pati dasz radę! Tym bardziej, że u Ciebie już coś się dzieje 😉 Niedługo zapomnisz o jakichkolwiek bólach 😉 a jak Ci się chce płakać to płacz 😉 zmęczysz organizm i zaśniesz 😉 Ja też już czasem wymiękam.. popłaczę, popłaczę, idę spać a potem siły trochę wracają! 😉

• Mamusia
dobrze Gosiu rozumię ze to lubisz ale potem będziesz narzekać że wogóle Ci nie poamga a taka jest prawda że same ich tego uczymy że wszystko mają zrobione i nic ich nie interesuje 😞jestes w 9 miesiącu ciąży wiec ten twój mógł by troche pomysleć i chociaz zapytac czy nie potrzebujesz pomocy 😞

Nie bardzo ma jak zapytać 😉 ja sprzątam w południe jak on jest w pracy.. potem nie mam na to specjalnie siły 😉
Pati mówią, że się wycisza.. ale różnie to bywa.. moja kuzynka mówiła, że jej zaczęła buszować... A jak było z Kubkiem to nie pamiętam...

Ciekawego to pewnie nic;p
Ja jak zwykle ostatnio sprzątam 😁 idę teraz prasować... musze coś zjeść bo już mi kiszki marsza grają 😁 a potem spakować się do Kielc. ohh.. niech ten miesiąc się już skończy 😉