Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
maluda napisał(a):
Magda,ze pitłaś.Mialaś kawe pić ale Gosi nie ma to moje towarzycho z cycem i mlekiem nie odpowiada !!! 😁

a już tam z gochą pije kawę o 10:30 😜 bo rano zawsze jem śniadanko 🙂 a twoje i innych dziewczyn towarzystwo zawsze mi odpowiadało 🙂 🙂

• Mamusia
Cześć dziewczynki 😘 Wstaje a tu takie wiadomości 🤪 strasznie się ciesze, że Gosia się w końcu doczekała 🙂
W sumie to tylko ja już zostałam z października..
Madzia daj mi swój numer, bo wszystkie dziewczyny, których mam już urodziły i nawet nie miałabym do kogo napisać jakby coś się zaczęło 😜 ale coś czuje, że do listopada sobie poczekam..

• Mamusia
hej pilar 796-505-575 to mój numer powiem szczerze ,że dobrze działa magia męża na poród 😁 Gocha po południu zastosowała seksik on oddał jej swą moc a dzisiaj urodziła 😁 😁 😁

Marita może nie u każdej to działa u mnie też niestety nie wiec pozostaje mi czekać 😁

• Mamusia
Dzięki Madziu, zapisałam sobie numer 🙂 u nas seks działa na odwrót, jak przed boli mnie brzuch i coś się dzieje, to po robi się cisza i wszystkie bóle przechodzą :P ale po wtorkowej wizycie u lekarza mój marudzi, że zmęczony po pracy i nie ma siły, ale chyba się boi jak zobaczył że mała jest już tak nisko..

• Mamusia
magda123 napisał(a):
może się boi ,że mała go za siusiaka złapie 😁 😁 ale tu nie chodzi o seks tylko finał 😁 to pazdziernik przez jakiś czas bedzie smutny bo każda mamusia z dzieckiem nie bedzie mieć czasu zajrzeć 🙂

oj zobacz Madziu,dwa tygodnie nie minęły a ja juz sie zameldowalam,choc pokazywalam sie wczesniej na chwilki dwie 🙂